نظرسنجی

با توجه به حذف تیم ملی در مرحله گروهی، با وجود قول‌های قبلی
چهارشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹
۰ |
۰

ربیعی با تراکتور استارت زد

محمد ربیعی
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد ربیعی برنامه آغاز تمرینات پیش‌فصل تراکتور را نهایی کرد.

محمد ربیعی سرمربی تراکتور برنامه تمرینی خود را به باشگاه ارائه داده که براساس آن، تمرینات پیش فصل سرخ‌های تبریزی از روز جمعه آغاز خواهد شد. طبق نظر ربیعی بازیکنان داخلی از روز جمعه در تبریز حاضر می‌شوند و به تدریج بازیکنان خارجی مدنظر به جمع آنها اضافه خواهند شد.  

از بین بازیکنان خارجی خامروبکوف، تومیسلاو اشترکالی، تیبور هلیلویچ همچنان با تراکتور قرارداد دارند و فصل آینده در این تیم حضور خواهند داشت. دوماگوی دروژدک مهاجم کروات تراکتوری‌ها اما قراردادش با این تیم به پایان رسیده و باشگاه احتمالاً‌ مذاکراتی با او انجام خواهد داد تا در صورت توافق، ‌ قرارداد این بازیکن تمدید شود. الکساندر سدلار مدافع ازبکستانی تراکتوری‌ها نیز وضعیت مشابه دروژدک دارد و فعلاً تمدید یا جدایی‌اش مشخص نیست.

مارک یوهانسون دروازه‌بان سوئدی فصل گذشته تراکتور نیز با اتمام قراردادش دیگر در این تیم حضور نخواهد داشت و این باشگاه تمایلی به تمدید قرارداد او ندارد.

بیشتر بخوانید: بیرانوند به زودی سرباز می‌شود!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

با توجه به حذف تیم ملی در مرحله گروهی، با وجود قول‌های قبلی

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها