چهارشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۰
۰ |
۰

مصاحبه احساسی اسکالونی؛ به من می‌گویند «گریه کن»!/ این لحظه فراموش‌نشدنی بود؛ مسی دنبال همین لحظات است

لیونل اسکالونی
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

لیونل اسکالونی پس از برد آرژانتین مقابل مصر در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ احساساتی شد، اشک ریخت و سپس در نشست خبری از لیونل مسی تمجید کرد.

لیونل اسکالونی سرمربی تیم ملی آرژانتین گفت پس از پیروزی ۳-۲ تیمش مقابل مصر احساساتش بر او غلبه کرده بود و در کنار لیونل مسی اشک ریخت؛ چرا که مدافع عنوان قهرمانی توانست با بازگشتی تماشایی از شکست، به مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی صعود کند.

آرژانتین در حالی که تنها ۱۱ دقیقه تا پایان بازی با نتیجه ۲-۰ عقب بود، با گل‌های کریستین رومرو، لیونل مسی و گل پیروزی‌بخش انزو فرناندس در وقت‌های تلف‌شده، از یک شکست غیرمنتظره مقابل تیم آفریقای شمالی فرار کرد.

اسکالونی به خبرنگاران گفت: «من همیشه احساساتی می‌شوم. گاهی اشک‌هایم سرازیر می‌شوند. این اتفاق در رختکن هم افتاد. حتی بچه‌ها به من می‌گویند "بچه‌گریه‌کن"، اما برایم اهمیتی ندارد. برای همه ما که ۲۰ سال فوتبال بازی کرده‌ایم، اینکه دوباره چنین احساساتی را تجربه کنیم، فوق‌العاده است. فکر می‌کنم بیشتر مربیانی که سابقه بازی فوتبال دارند، به خاطر همین روزها مربی می‌شوند؛ به خاطر همین احساسات و آن آدرنالینی که در چنین لحظاتی تجربه می‌کنند.»

ببینید: اسکالونی گریه کرد و مصاحبه را نیمه کاره گذاشت!

لیونل اسکالونی در دیدار آرژانتین - مصر

اسکالونی گفت با وجود برتری دو گله مصر، هرگز احساس نکرده که بازی از دست آرژانتین خارج شده است. او گفت: «من همیشه احساس می‌کردم بازی در اختیار ماست. جدا از نتیجه، فکر نمی‌کنم تیم بد بازی می‌کرد. موقعیت‌هایی داشتیم.»

اسکالونی تأکید کرد که عملکرد آرژانتین در این مسابقه پیشرفت قابل‌توجهی نسبت به دور قبل داشت؛ جایی که این تیم برای شکست دادن کیپ‌ورد ۳-۲ به ۱۲۰ دقیقه زمان نیاز داشت و در یک آزمون فیزیکی سخت، نشانه‌هایی از ضعف نشان داده بود. او گفت: «مقابل کیپ‌ورد شرایط بدتر بود؛ واقعاً به مشکل خورده بودیم. اما امروز، حتی وقتی ۲-۰ عقب افتادیم، این حس وجود داشت که بالاخره فرصتی به دست می‌آوریم و می‌توانیم بازی را برگردانیم. امروز کاملاً متفاوت فوتبال بازی کردیم.»

اسکالونی همچنین از کاپیتان ۳۹ ساله تیمش، لیونل مسی، تمجید کرد؛ بازیکنی که در نیمه اول یک پنالتی را از دست داد و پس از اینکه با یک گل و یک پاس گل الهام‌بخش بازگشت آرژانتین شد، در پایان بازی اشک ریخت. اسکالونی گفت: «مطمئنم او فوتبال را برای تجربه کردن لحظاتی مثل این بازی می‌کند... اینکه او در این مرحله از دوران حرفه‌ای‌اش هنوز می‌تواند چنین احساساتی را تجربه کند، واقعاً سخت قابل توضیح است.»

او در پایان گفت: «این لحظه‌ای فراموش‌نشدنی بود؛ یکی از بهترین‌ها. هر اتفاقی که از اینجا به بعد بیفتد، این تیم به من این احساس را می‌دهد که هرگز دست از باور کردن نمی‌کشد، حتی وقتی همه چیز علیه آن باشد.»

بیشتر بخوانید: فرق گریه مسی و رونالدو، فرق پرتغال و آرژانتین است/ یک تیم پشت مسی و یک لشکر روبه‌روی رونالدو!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها