جمعه ۱۹ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۹
۰ |
۰

برونو فرناندش سکوتش را شکست: غمگین، ناامید و دلسرد هستم

برونو فرناندش
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

برونو فرناندش پس از حذف تلخ پرتغال از جام جهانی، از احساس ناامیدی خود گفت و با تشکر از هم‌تیمی‌ها و هواداران، پایان زودهنگام رویای قهرمانی تیم ملی کشورش را مرور کرد.

برونو فرناندش برای نخستین بار پس از حذف پرتغال از جام جهانی مقابل اسپانیا سکوت خود را شکست. کاپیتان منچستریونایتد اعتراف کرد که پس از این شکست «غمگین، ناامید و دلسرد» شده است و در عین حال از هم‌تیمی‌ها، کادر فنی، اعضای تیم و هواداران بابت حمایتشان در طول رقابت‌هایی که زودتر از انتظار به پایان رسید، قدردانی کرد.

رویای قهرمانی پرتغال

پرتغال به‌عنوان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی پا به جام جهانی گذاشت، اما در مرحله یک‌هشتم نهایی با شکست نزدیک ۱ بر صفر مقابل اسپانیا از دور رقابت‌ها کنار رفت. میکل مرینو، هافبک آرسنال، در وقت‌های تلف‌شده گل پیروزی را به ثمر رساند تا تیم روبرتو مارتینس از مسابقات حذف شود و ماجراجویی این تیم زودتر از آنچه انتظار می‌رفت به پایان برسد.

این شکست پیامدهای مهمی برای فوتبال پرتغال داشت؛ به‌طوری که روبرتو مارتینس پس از پایان رقابت‌ها از سمت سرمربیگری تیم ملی کناره‌گیری کرد. فرناندش که پیش از این بارها از توانایی‌های تیم برای کسب عنوان قهرمانی دفاع کرده بود، اکنون درباره این ناکامی صحبت کرده است.

هافبک شیاطین سرخ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی X  ضمن ابراز ناراحتی از نتیجه، از تمام کسانی که در طول مسابقات همراه تیم ملی بودند قدردانی کرد.

او نوشت: «غمگین، ناامید و دلسرد هستم. این گروه از بازیکنان انتظارات من را بالا بردند؛ نه فقط به خاطر کیفیت بالایشان، بلکه به خاطر تیم فوق‌العاده‌ای که طی این سال‌ها ساخته‌ایم. از همه بازیکنان، اعضای کادر فنی و تمام کارکنانی که هر روز در طول جام جهانی کنار ما بودند و به ما کمک کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم. همچنین از همه مردم پرتغال بابت حمایت و اعتمادی که به ما داشتند، بی‌نهایت سپاسگزارم.»

برونو فرناندش

پایان تلخ یک تورنمنت امیدوارکننده

پرتغال رقابت‌های خود را با تساوی ۱-۱ برابر جمهوری دموکراتیک کنگو آغاز کرد و سپس با پیروزی قاطع ۵ بر صفر مقابل ازبکستان ادامه داد. آن‌ها در سومین دیدار مرحله گروهی مقابل کلمبیا به تساوی بدون گل رسیدند و به مرحله یک‌شانزدهم نهایی صعود کردند؛ جایی که سلسائو با پیروزی ۲ بر ۱ برابر کرواسی راهی مرحله یک‌هشتم نهایی شد.

با این حال، پرتغال در مرحله یک‌هشتم نهایی نتوانست از سد اسپانیا عبور کند و اشتباهات دفاعی در کنار ضعف در استفاده از موقعیت‌های گلزنی، بهای سنگینی برای این تیم داشت.

تمرکز دوباره بر منچستریونایتد

فرناندش پس از پایان حضور پرتغال در جام جهانی، مدتی استراحت خواهد کرد و سپس برای آغاز تمرینات پیش‌فصل به منچستریونایتد بازمی‌گردد. انتظار می‌رود این هافبک پرتغالی پس از تعطیلات تابستانی، تمرکز خود را از ناکامی در رقابت‌های ملی به فصل جدید باشگاهی معطوف کند.

همچنین بخوانید: پایان باشکوهی در کار نبود؛ کریستیانو رونالدو در آخرین نبرد تنها ماند/ تاریخ فراموشت نخواهد کرد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها