دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰
۳۰ |
۲

در جام جهانی ۹۸ کسی برای افتخار کردن به بازیکنان و مربیان التماس نکرد

مجسمه حذف‌شدگان را کجای شهر نصب کنیم آقای بیرانوند؟!

علیرضا بیرانوند - تیم ملی فوتبال ایران
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

علیرضا بیرانوند مدعی شده با این نتایجی که تیم ملی در جام جهانی گرفته است، باید مجسمه امیر قلعه‌نویی و ملی‌پوشان را در ایران بسازند!

علیرضا بیرانوند در مصاحبه‌ای قابل پیش‌بینی با شبکه ۳ و در برنامه‌ای که مجری آن محمدحسین میثاقی بود، نکاتی را مطرح کرد که شاید حتی از ادعاهای باورنکردنی هومن افاضلی هم عجیب‌تر به نظر برسد.

بخش‌هایی از صحبت‌های او را مرور کنیم:

  • «اگر نیوزیلند از دست ما در رفت، مقصر بازیکنان نبودند؛ مقصر کسانی بودند که این تیم را برای ما کوچک کردند.»
  • «هر کسی جای قلعه‌نویی بود و با این نتایج برمی‌گشت، مجسمه‌اش را می‌ساختند. خیلی از کارشناسان خارجی گفتند باید مجسمه بازیکنان ایرانی را بسازید.»
  • «ناراحتم که شبکه‌های خارجی به بازیکنان ایرانی افتخار کردند، ولی از داخل ما را کوبیدند.»
  • «چون صعود نکردیم، بازی‌های خوب ما دیده نمی‌شود.»

علیرضا بیرانوند در برنامه میثاقی

نمی‌دانیم بیرانوند با ما شوخی می‌کند یا واقعا به این حرف‌ها اعتقاد دارد. اگر قرار باشد برای همه تیم‌هایی که در جام جهانی ۲۰۲۶ بدون برد حذف شدند مجسمه بسازند، تعداد مجسمه‌ها سر به فلک می‌کشد!

اصلا فرض کنیم سفارش ساخت این مجسمه‌ها هم پذیرفته شود؛ سوال اینجاست که قرار است آن‌ها را کجای شهر نصب کنیم؟ و مهم‌تر از آن، به نسل‌های بعد چه بگوییم؟ آن‌ها به چه چیزی باید افتخار کنند: به جام جهانی بدون حتی یک پیروزی؟ به تساوی مقابل نیوزیلند؟ به ازدست‌رفتن بهترین فرصت تاریخ فوتبال ایران برای صعود به مرحله حذفی؟ یا به همان وعده معروف که قرار بود «ایران به خاطر نتایجش در جام جهانی یک هفته تعطیل شود»؟

نکته عجیب‌تر اما این است که چرا برخی از بازیکنان اصرار دارند برای مردم تعیین تکلیف کنند که به چه چیزی افتخار کنند! افتخار، دستوربردار نیست آقای بیرانوند. مردم اگر دلیلی برای افتخار ببینند، نیازی به توصیه هیچ بازیکنی ندارند.

در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه، تیم ملی با وجود کنار گذاشته شدن تومیسلاو ایویچ، اختلافات داخلی و قرار گرفتن در گروهی سخت، آمریکا را در دیداری تاریخی شکست داد. آن روز، هیچ بازیکنی نگفت «به ما افتخار کنید»! هیچ‌کس تشویق مطالبه نکرد. مردم خودشان تصمیم گرفتند، خودشان به خیابان آمدند و خودشان زیر پای تیم ملی فرش قرمز پهن کردند. چون افتخار، تحمیل نمی‌شود؛ به دست می‌آید.

حالا سوال اینجاست: شما با این حرف‌ها دقیقا چه چیزی را می‌خواهید ثابت کنید؟ آیا با همین ادبیات و همین توجیه‌ها قرار است تیم ملی راهی جام ملت‌های آسیا شود؟ اگر پاسخ مثبت است، باید از همین امروز نگران آینده تیم ملی بود. چون تیمی که هنوز حذف از جام جهانی را دستاورد می‌داند، بعید است روزی معنای واقعی پیروزی را هم درک کند.

بیشتر بخوانید: با این منطق کادرفنی تیم ملی؛ شما را به خدای بزرگ می‌سپاریم...!

مجسمه قلعه‌نویی، بیرانوند و خلیل‌زاده

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲۰
  • فرامرز FR ۱۳:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    بیرانوند ادعاهایی کرده که باید ثابت کند مثلا بیشتر بازیکنان بالای سی سال بودند و به اندازه کافی باتجربه پس چرا تحت تاثیر کسانی قرار گرفتند که نیوزلند را برای شما کوچک کرده بودند؟ این تجربه باید کجا به دردتان بخورد که مثلا گل دوم نیوزلند که گل مفتی بود نخوری؟این کارشناسان خارجی چه کسانی هستند که گفتند مجسمه قلعه نویی را باید ساخت؟ کدام یک از شبکه های خارجی به بازیکنان ایرانی افتخار کردند؟ .
  • ممد نوری IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    رکورد وقاحت و این جا به جا کرد
  • Davood IR ۱۵:۱۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    نمیدونم دیشب گیج بود یا قبل برنامه چیزی مصرف کرده بود جز مزخرف چیزی نگفت اخه کدوم مجسمه کدوم افتخار بیست بار گفت امیر خان بابا کدوم امیر مرد نا حساب افتضاح ترین حالت ممکن بود کدوم مربی کدوم علم طرف نتونست دو تعویض فنی بکنه یه چیدمان ساده بلد نبود افتضاح بودید کی از شما تعریف کرد
  • شیذر IR ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    خدایا کی از دست این نسل منفور خلاص میشیم ؟
  • شیذر IR ۱۵:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    اتفاقا من مجسمشون رو درست کردم ، هر وقت خواستن بیان تحویل بگیرن 😂🤫🤪
  • دلاروند IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    در مورد تو همون که محمود فکری گفت
  • مورتزا US ۱۶:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    آرتین عزیز روح پدر گرامی شاد ،آفرین بالاخره یک صدای حق شنیدیم👏👏👏ببخش که پیامم امضا نداره
  • مسعود IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۲
    مهدوی کیا به توپ طلای بیرانوند حسادت کرده ... !!!!!
  • ابراهیم ولیزاده IR ۰۹:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۳
    سلام تیم ملی با شرایط فوق بدون بازی تدارکاتی وخروج ار کشور با اتوبوس عدم وقت کافی برای باز یابی به علت اختلاف ساعت اسکان در مکزیک ومسابقات در امریکا خروج از امریکابلا فاصله بعد ار اتمام مسابقه ودلایل متعدد پس نتیجه میگیریم تیم ملی شاهکار کرده است
  • حسین IR ۱۷:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۲۷
    آخه لامصب بیرانوند خجالت هم خوب چیزیه تو جام جهانی 48 تیمی به عنوان تیم سوم هم نتونستین برین بالا چقدر شما خود شیفته هستین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها