نظرسنجی

هیئت‌رئیسه فدراسیون چه تصمیمی درمورد قلعه‌نویی بگیرد؟
یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۰
۳ |
۱

پیغام رامین رضاییان به استقلال: ۲۰۰ میلیارد می‌گیرم و می‌مانم

رامین رضاییان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

غیبت رامین رضاییان آنقدر طولانی شد که سهراب بختیاری زاده را عصبانی کرد و سرمربی استقلال با صراحت گفت فقط تا روز دوشنبه پنجم مرداد منتظر او و البته روزبه چشمی باقی خواهد ماند.

پس از پایان کار ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ رامین رضاییان به تمرینات استقلال بازنگشت و به جای حضور در کمپ حجازی ترجیح داد به صورت انفرادی در اسپانیا و فرانسه تمرین کند.

رامین بازیکن استقلال بوده و قاعدتاً باید سر تمرینات حاضر شود اما بند فسخ او به گونه‌ای است که بر اساس گفته علی تاجرنیا، رقم بالایی نیست و این بازیکن می‌تواند آن را فعال کند. اتفاقا طی روزهای گذشته شایعات زیادی هم پیرامون پیوستن رامین به یک تیم خارجی مطرح شده بود ولی الان اخبار جدیدی می‌شنویم.

اگرچه خود رامین رضاییان این قضیه را تایید نکرده و علی القاعده چنین کاری را هم نخواهد کرد ولی اطرافیان باشگاه استقلال مدعی‌اند او خواستار عقد قرارداد جدیدی با باشگاه استقلال (در واقع تمدید قرارداد خود) شده و انتظاری ۲۰۰ میلیارد تومانی هم دارد! از قرار معلوم، رضاییان می‌خواهد تا پایان لیگ بیست و هفتم در استقلال بماند اما در ازای آن چنین مبلغی دریافت کند.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت پنجره نقل‌وانتقالاتی استقلال از زبان تاجرنیا

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۲
  • مهدی IR ۱۷:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۰۴
    برو به سلامت

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

هیئت‌رئیسه فدراسیون چه تصمیمی درمورد قلعه‌نویی بگیرد؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها