سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۰
۰ |
۰

اقدام عجیب مدافع پرسپولیس؛ شنا کردن خلاف جریان آب!

اقدام عجیب مدافع پرسپولیس؛ شنا کردن خلاف جریان آب!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مدافع مجارستانی پرسپولیس برخلاف سایر خارجی ها راهی تعطیلات نشد.

در حالی که بازیکنان خارجی پرسپولیس پس از پایان اردوی ترکیه برای چند روز راهی تعطیلات شدند، دنیل گرا تصمیم متفاوتی گرفت و بدون استفاده از مرخصی، مستقیماً به ایران بازگشت؛ اقدامی که بیش از هر چیز نشان می‌دهد این مدافع مجارستانی قصد ندارد به این راحتی از پرسپولیس جدا شود.

گرا که با قراردادی سنگین به پرسپولیس پیوسته، همچنان در لیست مازاد مهدی تارتار قرار دارد. سرمربی سرخ‌ها در اردوی ترکیه نیز بار دیگر اعتقادی به این بازیکن نشان نداد و حتی در بازی‌های دوستانه فرصت چندانی برای حضور در میدان به او نرسید. با این حال، این اتفاقات باعث نشده مدافع مجارستانی به فسخ قرارداد رضایت بدهد.

طبق پیگیری‌ها، دنیل گرا قصد دارد به قرارداد خود با پرسپولیس پایبند بماند و حاضر نیست از بخش قابل توجهی از دستمزدش صرف‌نظر کند. این مدافع در طول دوران حرفه‌ای خود هرگز قراردادی با چنین رقم بالایی نداشته و طبیعی است که تمایلی به از دست دادن این قرارداد نداشته باشد.

به همین دلیل، جدایی گرا از پرسپولیس به این سادگی نخواهد بود. حتی اگر شانس بازی برای او در فصل جدید بسیار کم باشد، این بازیکن ترجیح می‌دهد قراردادش را حفظ کند تا تمام مبلغ توافق‌شده را دریافت کند، نه اینکه با فسخ توافقی از بخش زیادی از درآمدش چشم‌پوشی کند.

در چنین شرایطی، پرسپولیس برای پایان دادن به این همکاری کار آسانی پیش رو ندارد. اگر مدیران باشگاه همچنان بر جدایی این بازیکن اصرار داشته باشند، احتمالاً باید با پرداخت مبلغ قابل توجهی رضایت او را برای فسخ قرارداد جلب کنند؛ موضوعی که می‌تواند یک هزینه سنگین دیگر روی دست باشگاه بگذارد و یکی از پرونده‌های پیچیده نقل‌وانتقالات تابستانی سرخ‌ها را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: عالیشاه با کدام باشگاه در حال مذاکره است؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها