جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۰
۱۵ |
۲۱

جانشین رضاییان درخشید؛ دو پاس گل برای شروعی رویایی

صالح حردانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

صالح حردانی با ثبت دو پاس گل در پیروزی استقلال مقابل همنام خوزستانی، نشان داد آماده فصل جدید است.

شاگردان سهراب بختیاری‌زاده با یک پیروزی پرگل و امیدوارکننده، آخرین محک تدارکاتی خود پیش از آغاز فصل جدید را پشت سر گذاشتند. در جریان برتری سه بر صفر استقلال مقابل استقلال خوزستان، صالح حردانی یکی از بهترین بازیکنان زمین بود و با ثبت دو پاس گل، نقش مهمی در این برد ایفا کرد.

در دقیقه ۳۱، ارسال و پاس دقیق حردانی زمینه‌ساز گل نخست استقلال شد؛ جایی که شوت سحرخیزان از گوشه محوطه جریمه به گل تبدیل شد. گل دوم آبی‌ها نیز با نفوذ این مدافع ملی‌پوش از سمت راست و ارسال تماشایی او به دست آمد تا سحرخیزان با ضربه سر دروازه حریف را باز کند.

عملکرد حردانی در این دیدار نشان داد او تنها یک مدافع کناری نیست و می‌تواند در فاز هجومی نیز مهره‌ای تأثیرگذار برای استقلال باشد. نفوذهای پرتعداد، ارسال‌های دقیق و حضور مؤثر او در حملات، جناح راست استقلال را به یکی از نقاط قوت این تیم در آستانه فصل جدید تبدیل کرده است.

پاسخ حردانی به حمایت آسانی

دو روز پیش از این مسابقه، یاسر آسانی با انتشار تصویری از حردانی و نوشتن عبارت «بهترین راست ایران»، از هم‌تیمی خود تمجید کرده بود؛ اقدامی که واکنش‌هایی به همراه داشت و حتی باعث شد رامین رضاییان آسانی را در شبکه‌های اجتماعی آنفالو کند.

پس از آن، جدایی رضاییان از استقلال قطعی شد و در اولین بازی دوستانه پس از این اتفاق، حردانی با نمایش درخشان خود نشان داد می‌تواند گزینه اصلی سمت راست آبی‌ها باشد.

حردانی با دو پاس گل مقابل استقلال خوزستان، پاسخ مناسبی به اعتماد و حمایت هم‌تیمی آلبانیایی خود داد. همکاری او با آسانی در جناح راست می‌تواند یکی از مهم‌ترین برنامه‌های هجومی استقلال در فصل پیش رو باشد؛ سرعت و تکنیک آسانی در کنار نفوذها و ارسال‌های حردانی، ترکیبی خطرناک برای خط دفاعی رقبا ایجاد خواهد کرد.

مدافع ملی‌پوش استقلال که پس از حضور در جام جهانی با تجربه و اعتمادبه‌نفس بیشتری به تمرینات باشگاهی بازگشته، حالا به دنبال تثبیت جایگاه خود در ترکیب آبی‌ها و تیم ملی است.

با جدایی رامین رضاییان، حردانی دیگر رقیب باتجربه‌ای در پست دفاع راست استقلال ندارد و به نظر می‌رسد انتخاب اول سهراب بختیاری‌زاده در این منطقه از زمین باشد. نمایش مقابل استقلال خوزستان نشان داد او آماده است فصل جدید را با نقشی پررنگ‌تر آغاز کند.

بیشتر بخوانید: استقلال با ۳ گل از سد استقلال گذشت؛ روز درخشان سحرخیزان

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۵
  • Mhd IR ۰۹:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۶
    دوندگی حردانی تو زمین قابل تحسین.سریع می‌ره جلو و سریع بر می‌گرده.دم ش گرم.
  • حسین پورزاد پرسپولیسی IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۶
    بهترین مدافع راست حال حاضر ایران رامین رضاییان شک نکنید بقیه بند کفش
    • رضا IR ۰۶:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۷
      رضائیان از همون اولش هم استقلالی نبود و قرضی آمده بود.باشه برا خودتون،استقلال که بود ،سنگ جلو پای بقیه بود.شکر خدا استقلال هیچوقت گوش راستش خالی نبوده،همه یکی بهتر از دیگری،یادتون باشه دفعه قبل چطور ازتیمتون بیرون انداختین.
  • امیرمختار US ۱۴:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۶
    بچاین پاسها و گل ها مهم نیست وقتی لیگ شروع شد باید نشون بده که وی تو‌چنته داره . هر چند که استقلال داوری را داره
    • محمد IR ۱۶:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۶
      آخه پرس پلیس از وقتی varامده نتوانسته هیچ جامی ببری آن وقت شما میگید داوری با استقلاله
  • هوادار US ۲۰:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۶
    حردانی که پارسال هم فیکس بود کدوم جانشین ؟!
  • محمد IR ۲۱:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۶
    عشق هست حردانی بدرخشی گل پسر
  • علیرضا IR ۰۵:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۷
    دفاع راست کامل فقط حردانی رضاییان پیره وپول گیر
  • سعید IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۷
    تا ما میدونیم رامین نیمکت نشین ای اقا بود، چرا برعکس گفتی حردانی باتعصب رامین پولکی
  • ملیسا IR ۰۰:۵۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۸
    استقلال که هفتا میخوره شش تا هم میخوره باز میگید ما قهرمانی داریم برید تیم خودتونو جمع کنید که هفتا ششتا نخورید پرسپولیس اگه هفتا گل بخوره خدایی نکرده که نمیخوره سریع جبران میکنن ولی اشتقلال چی شکما از وقتی تیم الوصول العین اومده ششتا هفتا گل می‌خورید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها