یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۰
۳ |
۳

تراکتور با ربیعی همه نتایج را تجربه کرد/ آمار سرمربی برکنار شده تی‌تی‌ها

محمد ربیعی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد ربیعی که دوران مربیگری خود را از سال ۱۳۹۰ و با تیم سایپا مهر کرج استارت زد در عین ناباوری و در آستانه شروع مسابقات لیگ برتر از سرمربیگری تراکتور کنار گذاشته شد.

محمدعلی ربیعی متولد نوزدهم اسفند ماه سال ۱۳۶۰ که سابقه فوتبالی نداشت و به عنوان یک روزنامه نگار پس از شرکت در کلاس‌های مربیگری توانست مدارج این حرفه را طی کند در نهایت از سال ۱۳۹۰ با سرمربیگری تیم سایپامهر کرج کار خود را استارت زد و در این مدت در تیم‌های مختلفی همچون البدر بندر کنگ، شهرداری اردبیل، شهرداری زنجان، بادران و شهرداری بندرعباس در لیگ های زیرگروه و سپس آلومینیوم اراک، مس رفسنجان، ذوب آهن اصفهان و در نهایت تراکتور در لیگ برتر مراحل پیشرفت خود را طی کرد.

او که در ماه‌های اخیر پس از جدایی ناگهانی دراگان اسکوچیچ جای این سرمربی کروات را در تبریز روی نیمکت تیم پرشورها به خود اختصاص داده بود پس از حدود ۱۷۸ روز حضور در جمع تراکتوری‌ها از این تیم جدا شد.

ربیعی در تاریخ بیست و هشتم بهمن ماه هدایت این تیم تبریزی را بر عهده گرفت و تنها در سه مسابقه با کسب ۳ نتیجه برد، تساوی و یک شکست به کار خود پایان داد.

اولین دیداری که ربیعی هدایت تراکتور را برعهده گرفت، به حذف از لیگ نخبگان مقابل شباب‌الاهلی امارات برمی‌گردد. او در دو بازی لیگ برتری نیز هدایت تراکتور را برعهده داشت که یک برد مقابل گل‌گهر و یک تساوی مقابل ملوان کسب کرد.

لازم به ذکر است؛ طبق اعلام باشگاه تراکتور جواد نکونام سرمربی پیشین باشگاه استقلال که در این مدت در هیچ تیمی فعالیت نمی‌کرد از امروز هدایت تیم تراکتور را در لیگ برتر را در دست گرفت.

بیشتر بخوانید: مجتبی محرمی در من‌تومن: پروین گفت اگر بری کمر پرسپولیس می‌شکنه/ دخترم پلیس شده ولی پیش من نمی‌آید/ این‌قدر اذیتم کردند که رفتم سراغ اعتیاد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها