چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۳
۰ |
۲

حمله قهرمان ACA به علی‌اکبری؛ قصد دارم با تمام قدرت به صورتش ضربه بزنم و کارش را تمام کنم

حمله قهرمان ACA به علی‌اکبری؛ قصد دارم با تمام قدرت به صورتش ضربه بزنم و کارش را تمام کنم
منبع: ایسنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیخان واخایف، قهرمان سنگین‌وزن سازمان ACA، در فاصله چند روز تا مبارزه حساس با امیر علی‌اکبری، به انتقاد از عملکرد فایتر ایرانی پرداخت و برای او خط‌ونشان کشید.

علیخان واخایف، قهرمان سنگین‌وزن سازمان ACA، در آستانه مبارزه با علی اکبری که شنبه برگزار می‌شود از عملکرد حریف ایرانی خود انتقاد کرد.

به گزارش اکسپرس، واخایف در واکنش به صحبت‌های علی اکبری و با اشاره به دو مبارزه اخیر او، گفت: او در دو مبارزه اخیرش، سه یا چهار بار ناک‌داون شد. قبل از اینکه درباره مبارزات من صحبت کند، باید به عملکرد خودش نگاه کند. به عبارت دیگر، در دو مبارزه اخیر، او فقط داشت جان سالم به در می‌برد. او دو قهرمان پا به سن گذاشته را شکست داد. آن دو قهرمان، به اصطلاح، روزهای اوج خود را پشت سر گذاشته‌اند.

قهرمان سنگین‌وزن ACA درباره برنامه‌هایش برای این مسابقه گفت: شاید سعی کنم او را به سوی گوشه‌های قفس ببرم و آن‌جا تحت فشار قرار دهم، شاید در مرکز قفس. نمی‌خواهم همه چیز را الان فاش کنم. شاید برنامه‌ای متفاوت داشته باشم. به دنبال پایان دادن به مبارزه خواهم بود، فرقی نمی‌کند روی پا باشد یا روی زمین. قصد دارم با تمام قدرت به صورتش ضربه بزنم و کارش را تمام کنم.

این مبارزه که شنبه در مسکو برگزار می‌شود، یکی از مهم‌ترین دیدارهای سنگین‌وزن ACA در سال جاری محسوب می‌شود و هواداران MMA منتظر تقابل دو سبک در این نبرد هستند.

بیشتر بخوانید: قهرمان ACA در انتظار فایتر ایرانی؛ علی‌اکبری به دنبال کمربند قهرمانی سنگین‌وزن جهان

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها