شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۱
۰ |
۰

تیم لیگ برتری به دنبال شکار ستاره سابق بایرن

لئون گورتسکا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استون ویلا مذاکرات خود را با لئون گورتسکا برای انتقال این هافبک باتجربه به لیگ برتر آغاز کرده است.

بر اساس گزارش متئو مورتو، خبرنگار سرشناس حوزه نقل‌وانتقالات، استون ویلا با لئون گورتسکا بر سر انتقال دائمی او وارد مذاکره شده است. این هافبک ۳۱ ساله از پایان ماه ژوئن، پس از نزدیک به هشت سال حضور در بایرن مونیخ، بازیکن آزاد محسوب می‌شود.

گورتسکا در دوران حضورش در بایرن ۳۱۲ بازی انجام داد و آمار ۵۱ گل و ۵۳ پاس گل را به ثبت رساند. او همچنین هفت قهرمانی در بوندس‌لیگا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا در سال ۲۰۲۰ را در کارنامه دارد.

پیش از این، نام گورتسکا در ارتباط با باشگاه‌هایی مانند شیکاگو فایر، آرسنال، اتلتیکومادرید، یوونتوس، میلان و اینتر مطرح شده بود، اما هیچ‌یک از این مذاکرات به توافق نهایی نرسید.

در صورت انتقال به استون ویلا، گورتسکا برای نخستین بار در لیگ برتر انگلیس به میدان خواهد رفت. حضور او همچنین می‌تواند گزینه‌ای باتجربه و قدرتمند در خط میانی در اختیار اونای امری قرار دهد؛ بازیکنی که توانایی تأثیرگذاری در هر دو فاز دفاعی و هجومی را دارد.

همچنین بخوانید: ستاره سابق منچستریونایتد راهی استون ویلا شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها