یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۱
۰ |
۰

۷۲ ساعت سرنوشت‌ساز پرسپولیس؛ دو خرید جدید در انتظار توافق

۷۲ ساعت سرنوشت‌ساز پرسپولیس؛ دو خرید جدید در انتظار توافق
منبع: آنا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در فاصله تنها ۷۲ ساعت تا پایان پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی، پرسپولیس همچنان برای تقویت ترکیب خود دست از تلاش نکشیده و مذاکرات برای جذب محمد قربانی و امیر جعفری در پست‌های هافبک میانی و مدافع چپ ادامه دارد.

در حالی که تنها ۷۲ ساعت تا پایان پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی باقی مانده، باشگاه پرسپولیس تلاش می‌کند پرونده جذب گزینه‌های مدنظر خود را نهایی و ترکیب تیم خود را تکمیل کند.

سرخ‌پوشان همچنان به دنبال تقویت در دو پست هافبک میانی و مدافع چپ هستند. محمد قربانی و امیر جعفری گزینه‌های پرسپولیس در این دو پست محسوب می‌شوند و پرونده جذب هر دو بازیکن همچنان باز است.

مدیریت پرسپولیس در فرصت باقی‌مانده مذاکرات و پیگیری‌های خود را ادامه خواهد داد و قصد دارد تا آخرین لحظه برای جذب گزینه‌های موردنظر کادر فنی تلاش کند.

حالا باید منتظر ماند و دید پرسپولیس در این ۷۲ ساعت پایانی موفق خواهد شد کدام‌یک از گزینه‌های خود را به خدمت بگیرد و ترکیبش را برای ادامه فصل تقویت کند.

بیشتر بخوانید: دلیل فریادهای تارتار بر سر اورونوف مشخص شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها