پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۸
۰ |
۰

درخواست ۳۰ میلیارد تومانی مربی لیگ برتری برای حضور در تلویزیون/ مجری شبکه ورزش افشا کرد

رسول مجیدی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یکی از مجریان تلویزیون پیرامون انتظارات مالی سلبریتی‌ها و بزرگان فوتبال برای حضور در برنامه‌های مختلف و مبالغی که در همین رابطه رد و بدل می‌شود، دست به افشاگری زد.

در سالیان اخیر دریافت دستمزدهای نجومی از سوی سلبریتی‌ها و چهره‌های شاخص فوتبال بابت حضور در برنامه‌های تلویزیونی یا تاک‌شوهای پلتفرم‌های اینترنتی به امری مرسوم تبدیل شده است.

در همین رابطه رسول مجیدی، مجری شبکه ورزش که سال‌هاست در برنامه لدت فوتبال حضور دارد، پیرامون اتفاقات پشت پرده برای دعوت از مهمان‌ها، اطلاعات فوتبالی و خواسته‌های مالی آن‌ها طی گفت‌وگویی نکات خاصی را افشا کرد که بد نیست به چکیده حرف‌هایش نگاه کنیم:

  • یک بار برای تفسیر مسابقه بارسلونا یکی از ملی‌پوشان ایرانی حاضر در جام جهانی ۱۹۹۸ را دعوت کردیم اما چند دقیقه قبل از این‌که برنامه روی آنتن برود، از من پرسید بارسلونا در جدول چندم است؟ یعنی حتی رتبه تیمی که قرار بود ازی آن را کارشناسی کند را هم نمی‌دانست!
  • کارشناس فوق‌العاده نامداری را برای تفسیر بازی پرسپولیس آورده بودیم اما حتی ترکیب ثابت تیم را هم نمی‌دانست.
  • پلتفرم‌ها به مهمان‌های خود مبالغی می‌دهند که من بیش از ۵۰۰میلیون تومان بابت حضور در یک برنامه هم شنیده‌ام؛ به همین خاطر چهره‌های سرشناس فوتبالی به تلویزیون نمی‌آیند و مهمان همان برنامه‌ها می‌شوند.
  • یک مربی سرشناس ایرانی که کاپیتان تیم ملی بوده، هم‌اکنون در لیگ برتر تیم دارد و در پلتفرم‌ها هم حضور پیدا کرده، هنگام برگزاری جام جهانی ۲۰۲۶ گفت برای حضور در برنامه ۳۰ میلیارد تومان می‌خواهد! ۴۰ شب ۳۰ میلیارد...

رسول مجیدی در واکنش به این‌که توضیحات شما ذهن را سمت جواد نکونام می‌برد، گفت شخصی در همان حد و اندازه‌ها!

بیشتر بخوانید: از ابتکار فردوسی‌پور تا خالی‌بندی میثاقی و بی‌مزه‌بازی خداداد و خیابانی/ برنامه کدام مجری در جام جهانی موفق شد؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها