جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۵
۶۰ |
۲۳

دکتر بیرانوند دوباره دست به قلم شد؛ شکست تاخیر است، نه نرسیدن +عکس

بیرانوند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

تراکتور در هفته هفتم لیگ برتر با شکست برابر استقلال خوزستان نخستین باخت فصل خود را تجربه کرد و علیرضا بیرانوند نیز برای نخستین بار دروازه‌اش را بازشده دید.

تراکتور شب گذشته در چارچوب هفته هفتم فصل جدید لیگ برتر مقابل استقلال خوزستان قرار گرفت و با نتیجه یک بر صفر برابر این تیم شکست خورد.

تراکتور که پیش از این مسابقه پنج پیروزی و یک تساوی به دست آورده بود، در دیدار برابر استقلال خوزستان برخلاف انتظار مغلوب میزبان شد تا نخستین شکست خود در فصل جدید را تجربه کند.

با وجود این شکست، تراکتور همچنان در صدر جدول قرار دارد؛ هرچند در صورت پیروزی پرسپولیس در دیدار معوقه برابر خیبر، صدر جدول را به سرخپوشان پایتخت واگذار خواهد کرد.

یکی دیگر از اتفاقات مهم این مسابقه، پایان رکورد علیرضا بیرانوند در فصل جدید بود. دروازه‌بان تراکتور پیش از این دیدار در هیچ‌یک از مسابقات فصل جاری دروازه خود را بازشده ندیده بود.

با این حال، در دقیقه ۵۴ مسابقه، عارف رستمی از سمت چپ حرکت کرد و با ضربه‌ای زمینی به گوشه دروازه، سرانجام بیرانوند را مغلوب کرد.

به این ترتیب، بیرانوند نتوانست به رکورد پیام نیازمند، دروازه‌بان سابق سپاهان و فعلی پرسپولیس، در لیگ نوزدهم برسد.

بیرانوند پس از شکست تراکتور با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود، این شکست را فرصتی برای درس گرفتن و رسیدن به موفقیت‌های آینده دانست.

او در این استوری نوشت:

«شکست باید معلم ما باشد، نه مایه تاسف ما. شکست تاخیر است، نه نرسیدن. این مفهوم یک گذرگاه موقت است، نه یک بن‌بست. شکست چیزی است که ما با نگفتن هیچ چیز، انجام ندادن هیچ کاری و کوچک در نظر گرفتن خود، می‌توانیم از آن جلوگیری کنیم.»

این واکنش بیرانوند پس از نخستین شکست تراکتور در فصل جاری منتشر شده و مورد توجه هواداران فوتبال قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: بدترین خبر ممکن پس از بازگشت قریب‌الوقوع سردار آزمون!

استوری بیرو

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱۵
  • در صف بررسی: ۳۳
  • غیرقابل‌انتشار: ۱۲
  • دربان IR ۱۷:۵۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    با برد و باخت کاری ندارم اما می خواهم بدانم چه کسی و چقدر گرفته تا این استوری را برای بیرانوند بنویسد؟ ا
    • پسر خوب IR ۲۰:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
      🤣🤣🤣🤣
  • ممد نوری IR ۱۸:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    دکتر برو دکتر چرا هی میری دور دور
  • جهان IR ۱۸:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    چی میگه دکتر !!!!
    • علیرضا اصفهانی IR ۲۰:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
      دکتر توی پخش زنده اسم رشته خودش رو نتونست تلفظ کنه 😂😂😂😂😂
  • ناصر فرهادی IR ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    آفرین ب تیم قدرتمند تبریز ولی نمیشه اسمشو تغییر داد ی خورده ب فوتبال نمیخوره
  • پیمان IR ۱۸:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    رفته زیر نظر جنرال قندعلی. شاعر شده دکتر بیرانوند
  • پیام IR ۱۸:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    😂😂😂😂دکتر
  • عیسی IR ۱۹:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    دکتر از این افاضه ها خیلی دارند حرف ول زده ۲۶۶
  • علی IR ۱۹:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    از نوشتن یک متن ساده و روان و قابل فهم هم عاجز است.
  • عزیز IR ۱۹:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    دکتر برازنده بیرانوند نیست، بهتره بنویسی فیلسوف بیرانوند. متنی رو که نوشته، فیلسوف ها هم نمی تونن بنویسن. من که کلی به علمم اضافه شد و کلا متحول شدم.
  • ترختورچی IR ۲۰:۱۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    با این مربی با ای شیوه بازی نه در لیگ داخل ونه در آسیا هیچ کاره است
  • محمد دسترنج IR ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    #سرباز_فراری
  • MD ES ۲۰:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    عمرا خودش بتونه اینی که براش نوشتن یا کپی کرده رو بدون اشتباه و روان بخونه
  • کامران IR ۲۰:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۲۰
    دکتر بیرانوند امکان داره راجع به این جمله توضیح بدهید: شکست چیزی است که ما با نگفتن هیچ چیز، انجام ندادن هیچ کاری و کوچک در نظر گرفتن خود... وقتی مدرک آبکی می گیری نتیجه اش همین است. راستی در مورد خدمت سربازی نکته ای، چیزی، هیچ چیز، هیچ کاری نداری؟؟؟؟؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها