نظرسنجی

از میان نامزدهای بهترین‌های آسیا، شانس ایران در کدام بخش بیش‌تر است؟
شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۹:۰۱
۱ |
۰

۲۳ سال قبل در چنین روزی (۲۵ مهر ۱۳۸۲)

تونل زمان| ضربه دو استقلالی، آرزوهای پرسپولیس را به باد داد/ علی دایی تعویض شد، هواداران انتظار چنین نتیجه‌ای نداشتند!

محمود فکری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال ۲۳ سال قبل در چنین روزی برد مهمی مقابل پرسپولیس را جشن گرفت که جدا از بحث جدولی و روانی، در افزایش اعتماد به نفس مربیگری امیر قلعه‌نویی نیز فوق‌العاده مهم بود.

استقلال و پرسپولیس ۲۵ مهر ۱۳۸۲ برگزارکننده دربی رفت سومین دوره رقابت‌های لیگ برتر بودند و شرایط دو تیم قبل از به صدا درآمدن سوت آغاز بازی کاملا متفاوت با یکدیگر تلقی می‌شد.

استقلالی‌ها برای نخستین بار در ادوار لیگ برتر به امیر قلعه‌نویی اعتماد کرده و پرسپولیس هم که تیرماه همان سال دست به جراحی بزرگی زده بود، پس از ۵ سال دوباره علی پروین را جداشده می‌دید و وینگو بگوویچ، سرمربی نام‌آشنای اهل کرواسی روی نیمکت این تیم نشسته بود.

ترکیب استقلال تلفیقی از بازیکنان باتجربه و جوان بود اما پرسپولیس اساس کار خود را بر پایه ستارگان گذاشته و بزرگانی چون علی دایی، کریم باقری، حمید استیلی و مهرداد میناوند را در جمع نفرات خود داشت.

زخم کاری دو استقلالی به پرسپولیس

با توجه به ستارگان بیشتری که پرسپولیس در اختیار داشت و استارت مقتدرانه این تیم که در سه بازی آغازین فصل موفق به زدن ۱۴ گل شده بود، خیلی‌ها شانس بردن دربی را به پرسپولیس می‌دادند و حتی اکبر غمخوار، مدیرعامل وقت سرخ‌پوشان نیز از احتمال تکرار نتیجه ۶تایی‌ها سخن به میان آورده بود اما داخل زمین اتفاقات دیگری رخ داد.

استقلال در دقیقه ۷ توسط علی سامره به گل رسید تا ورق برگردد و در نیمه دوم نیز محمود فکری یکی از تاریخی‌ترین گل‌های خود با پیراهن آبی را به ثمر رساند تا برتری استقلالی‌ها دو برابر شود. البته عیسی ترائوره یکی از گل‌ها را پاسخ داد اما در نهایت شاگردان امیر قلعه‌نویی با نتیجه ۲ بر یک فاتح دربی شدند و برخی کارشناسان معتقدند همان پیروزی اعتماد به نفس او به عنوان سرمربی را حسابی بالا برد. بردی که انصافا استقلال در آن به لحاظ تاکتیکی هم عملکرد بهتری داشت.

تعویض علی دایی، اعتراض طرفداران پروین

هواداران پرسپولیس در آن مقطع دودسته شده بودند؛ یک دسته اعتقاد داشتند باید تحت هر شرایطی از تیم حمایت کرد و دسته دیگر معتقد بودند در حق علی پروین به عنوان اسطوره این باشگاه ظلم شده است. در جریان دربی ۲۵ مهر ۱۳۸۲ وقتی امیرحسین صادقی جوان در اولین نمایش خود مقابل پرسپولیس توانست علی دایی را مهار کند، بگوویچ چاره‌ای جز تعویض او پیدا نکرد اما همین تصمیم موجب اعتراض پرسپولیسی‌ها به ویژه طرفداران پروین شد و آن‌ها بلافاصله پس از پایان مسابقه به شدت علیه کادر فنی تیم موضع گرفتند.

بیشتر بخوانید: انصاریان: می‌خواهم با مونیکا بلوچی عکس بگیرم و برای جواد کاظمیان بفرستم!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • استقلال IR ۱۹:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۷/۲۵
    "استقلالی‌ها برای نخستین بار به امیر قلعه‌نویی اعتماد کرده" عزیزم اعتمادی در کار نبود قرار بود پورحیدری سرمربی بشه قلعه و ناصر ابراهیمی بشن کمک هاش ولی جلسه شبانه مربی را عوض کرد و قلعه طرح 3 ساله پورحیدری را زد به اسم خودش!

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

از میان نامزدهای بهترین‌های آسیا، شانس ایران در کدام بخش بیش‌تر است؟

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها