شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۳
۰ |
۰

تبعات یک تصمیم جنجالی؛ استقلال خوشحال، آسانی ناراحت!

تبعات یک تصمیم جنجالی؛ استقلال خوشحال، آسانی ناراحت!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

درخشش یاسر آسانی هم نتوانست نظر سرمربی آلبانی را تغییر دهد؛ ستاره استقلال باز هم ملی‌پوش نشد.

یاسر آسانی با وجود عملکرد درخشان در ترکیب استقلال، برای دومین فیفادی متوالی از فهرست تیم ملی آلبانی کنار گذاشته شد. تصمیمی که شاید برای خود این بازیکن ناامیدکننده باشد، اما از سوی دیگر می‌تواند خبر خوشحال‌کننده‌ای برای استقلال و سهراب بختیاری‌زاده باشد.

وینگر آلبانیایی استقلال در ۱۴ مسابقه‌ای که این فصل در لیگ برتر و لیگ نخبگان به میدان رفته، آمار قابل توجه ۷ گل و ۲ پاس گل را ثبت کرده و روی ۹ گل تیمش تأثیر مستقیم داشته است. آسانی بدون تردید یکی از مؤثرترین مهره‌های هجومی استقلال در روزهای اخیر بوده و نمایش‌هایش نشان داده که چه نقش مهمی در موفقیت‌های آبی‌پوشان دارد. با این حال، این آمار هم برای جلب نظر رولاندو ماران کافی نبوده است.

البته کنار گذاشتن آسانی از تیم ملی اتفاق کاملاً بی‌سابقه‌ای نیست. او در فیفادی قبلی نیز پس از دعوت نشدن به تیم ملی، با انتشار یک استوری در اینستاگرام نارضایتی خود را علنی کرد و واکنش تندی به تصمیم سرمربی آلبانی نشان داد. به نظر می‌رسد آن اعتراض هم نتوانسته تغییری در نگاه ماران ایجاد کند و حالا این بازیکن برای دومین بار متوالی فرصت همراهی تیم ملی کشورش را از دست داده است.

با وجود ناراحتی احتمالی آسانی از این اتفاق، استقلالی‌ها می‌توانند از جنبه دیگری به ماجرا نگاه کنند. ستاره آماده آبی‌ها در این تعطیلات از فشار مسابقات ملی دور خواهد بود و فرصت کافی برای استراحت و بازیابی توان بدنی دارد؛ موضوعی که با توجه به اهمیت او در برنامه‌های استقلال می‌تواند به سود تیم سهراب تمام شود. حالا آسانی به جای سفر با تیم ملی، در تهران می‌ماند تا برای ادامه فصل آماده شود.

بیشتر بخوانید: بختیاری‌زاده: تارتار با پرسپولیس خوب کار کرده/ انتظار هواداران استقلال بی‌جا نیست

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها