۰
دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۴
۰ |
۰

استقبال با سنگ و تخم‌مرغ از برزیلی‌ها!

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هواداران برزیلی از خجالت ملی‌پوشان فوتبال خود پس از بازگشت به این کشور در آمدند.

به گزارش خبرورزشی، اعضای تیم ملی فوتبال برزیل که با شکست ۲ بر یک مقابل بلژیک در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ از گردونه این رقابت‌ها حذف شدند، پس از ترک خاک روسیه، از طریق فرودگاه بین‌المللی ریودوژانیرو به کشور خود بازگشتند.
در حالی که برخی هواداران برزیلی با حضور در فرودگاه از بازیکنان خود استقبال گرمی کردند، ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده که نشان می‌دهد برخی از هواداران برزیلی از عملکرد شاگردان تیته در جام جهانی ۲۰۱۸ راضی نیستند.
در فیلم منتشر شده، برخی هوادران برزیلی سد راه اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی این کشور شده‌اند و به سمت آن تخم‌مرغ و سنگ پرتاب می‌کنند و اجازه حرکت به آن را نمی‌دهند. در ادامه پلیس با تیراندازی این افراد را از محل متفرق کرد تا اتوبوس حامل اعضای تیم ملی برزیل بتواند به مسیر خود ادامه بدهد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی