نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟
۰
یکشنبه ۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷
۰ |
۰

سرمقاله| الان که وقت پک نیست

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ساختمان پک برای تمام اعضای خانواده فوتبال ایران است، اما الان وقت دعوا سر پک نیست، اجازه بدهید تیم‌های ملی ما به وظایف خودشان عمل کنند.

خبرورزشی/مهدی هژبری؛ این که زلاتکو کرانچار می‌گوید ساختمان پک ملک شخصی نیست و تیم امید هم باید بتواند از این امکانات استفاده کند، حرف بی‌ربطی نیست، اما هر حرفی را باید به وقتش زد. الان که تیم ملی تا چند روز دیگر باید در جام ملت‌های آسیا به میدان برود و تیم امید هم باید برای انتخابی المپیک آماده شود، اصلاً نباید فضای فوتبال را به سمت و سویی برد که میان کادر فنی دو تیم و سرمربیان خارجی‌اش اختلاف و حتی دلخوری پیش بیاید. الان هم تمرکز کرانچار و هم تمرکز کی‌روش باید روی تیم‌های خودشان باشد.
ساختمان پک که چند وقتی است وارد ادبیات فوتبال ایران شده و نامش را در گفته‌های اهالی فوتبال می‌شنویم، حتی اگر مهم‌ترین تشکیلات فوتبال جهان هم باشد، در شرایط فعلی به اندازه آرامش تیم‌های ملی بزرگسالان و امید ارزش ندارد.
اگر چه این همان ساختمانی است که کی‌روش با دعوا و سماجت از دست ایفمارک درش آورد و به مرکز مهم تیم‌های ملی تبدیلش کرد، اما کارلوس قرار نیست این ساختمان را با خودش به پرتغال یا موزامبیک ببرد. این ساختمان برای تمام اعضای خانواده فوتبال ایران است، اما الان وقت دعوا سر پک نیست، اجازه بدهید تیم‌های ملی ما به وظایف خودشان عمل کنند. اینکه زلاتکو بخواهد در تهران یا اردن درباره پک حرف بزند قطعاً با واکنش کارلوس در دوحه روبه‌رو خواهد شد و ورود دو مربی ملی به یک تنش تازه، به هر دو تیم ملی بزرگسالان و امید‌ها لطمه می‌زند. به خاطر تیم‌های ملی جلوی این تنش بیهوده را بگیریم.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

نظر شما درباره قرعه ایران در جام جهانی؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی