۰
شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۷
۰ |
۰

زیدان: این شکست ناراحتم کرد، اما نگرانم نمی‌کند

زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زین‌الدین زیدان می‌گوید با وجود باخت 7 گله برابر اتلتیکو نگران آینده رئال نیست.

به گزارش خبرورزشی، باخت سنگین 7 بر 3 برابر اتلتیکومادرید از دید زین‌الدین زیدان سرمربی رئالی‌ها چندان مهم نیست چراکه فقط یک بازی پیش‌فصل بود.

زیدان پس از این باخت سنگین گفت: «اتفاقی که افتاد این بود که ما خیلی بد وارد بازی شدیم. ما در یک رقابت سطح بالا، خیلی بد بازی را آغاز کردیم. نیمه اول دشوار بود و اصلاً در جریان بازی قرار نگرفتیم. ما در همه چیز ضعف داشتیم و به خصوص قدرت لازم را نداشتیم. اتلتیکو 7 گل به ثمر رساند، چنین اتفاقی نمی‌تواند بیفتد. بازیکنان ما هم از این نتیجه ناراحت هستند. به هر حال نباید خیلی ذهن‌مان را مشغول این بازی کنیم چون یک بازی پیش‌فصل بود. اتلتیکو در تمامی جنبه‌ها بهتر از ما بود. چیزی برای صحبت در این مورد هم باقی نمی‌ماند.»

زیدان در ادامه بیان کرد: «نمی‌توانیم خوشحال باشیم اما مطمئنم تیمی دارم که خیلی خوب خواهد بود و توانایی رقابت خواهد داشت. اکنون باید کمی استراحت کنیم. این شکست نگرانم نمی‌کند اما ناراحتم کرد.»

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها