یکشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۵
۱ |
۰

نکونام: با این وضعیت فولاد گرفتن سهمیه سخت است

نکونام: با این وضعیت فولاد گرفتن سهمیه سخت است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان معتقد است با وضعیتی که وجود دارد کار برای دستیابی به سهمیه لیگ قهرمانان آسیا، سخت است.

خبرورزشی - به نقل از سایت باشگاه فولاد خوزستان، جواد نکونام سرمربی تیم فولاد خوزستان در کنفرانس خبری پیش از دیدار مقابل تراکتور در خصوص این دیدار گفت: فردا بازی سختی به مانند تمامی مسابقات خواهیم داشت، با تیم خوب و پرمهره تراکتور بازی داریم. هر دو تیم شرایط خاصی در جدول دارند و تمام تمرکز ما این است که فردا بازی خوبی به نمایش بگذاریم. 

وی ادامه داد: بازیکنان تیم آماده هستند و مشکلی که داریم مصدومیت ۶ نفر از بازیکنان تیم ماست که آن‌ها را فردا در اختیار نداریم. دو نفر از بازیکنان ما نسبت به هفته‌های قبل که مصدوم بودند، به بازی رسیده‌اند اما متاسفانه یک بازیکن ما روز گذشته مصدوم شد و او را برای درمان نزد تیم پزشکی خود فرستاده‌ایم.

سرمربی فولاد همچنین افزود: تیم ما شرایط خوبی دارد و هر نفری که فردا آماده باشد و به میدان برود باید بهترین عملکرد را داشته باشد. فردا باید تمام تلاش خود را انجام بدهیم تا با استفاده از برنامه‌ای که داریم یک نمایش خوب ارائه بدهیم و به موفقیت برسیم. نکته‌ای که برای ما مهم است، این است که تیم ما با توجه به اینکه دیدار فردا معوقه است با تمرکز بالا به میدان برویم تا ان‌شاءالله به موفقیت برسیم.

جواد نکونام  در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر شانس فولاد برای کسب سهمیه نیز گفت: فصل قبل و امسال هیچ قولی به هیچ کسی نداده‌ام اما تمام تلاش مان را می‌کنیم تا بهترین عملکرد را در تمامی مسابقات داشته باشیم. اگر پنجره نقل و انتقالاتی‌ ما باز بود و می‌توانستیم بازیکن در نیم‌فصل بگیریم قطعا شرایط اینگونه نبود و یک مقدار کار ما راحت‌تر می‌شد اما واقعا کار سختی نسبت به تیم‌های دیگر لیگ برتر با توجه به تعداد بازیکن حاضر در تیم داریم.

وی اشاره کرد: سعی کردم در جام حذفی به شش بازیکن خود استراحت بدهم، دو سه بازیکن خود را اصلا به شیراز نبردیم تا بتوانیم آمادگی بازیکنان را برای لیگ حفظ کنیم. خیلی سخت است درباره سهمیه صحبت کنیم اما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهترین عملکرد را در ادامه مسابقات داشته باشیم.

سرمربی فولاد در انتها گفت: اکنون بزرگترین معضل ما وضعیت چمن استادیوم است، ما پس از یک ماه بدون جلسه تمرینی در زمین اصلی برای دیدار با گل‌گهر به زمین رفتیم و شما هم دیدید که زمین ما زرد و سوخته بود. اکنون هم چمن وضعیت اصلا خوبی ندارد و فکر می‌کنم که این چمن در شأن مردم خوزستان و هواداران فولاد نیست و در کار فنی ما خلل ایجاد می‌کند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • حمید علوی CA ۰۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۳/۰۳
    فولاد و سایپا از نظر امکانات لجستیک و مالی بهترین باشگاه های کشور هستن. فولاد یکی از پرمهره ترین تیم‌های لیگ هست که بدون مربی هم قاعدتن حداقل رتبه ی سوم رو میاورد. مشکل فولاد فقط کادر فنی ش هست و بس. کادرفنی که چون از نظر فنی کم بار و ضعیف هست، تمام تمرکزش رو گذاشت روی چرک بازی و انجام کارهای چیپ و مافیایی برای نتیجه گرفتن. از جمله؛ گذاشتن میکروفون در رختکن تیم حریف، تغییر ابعاد رمین، عصبی کردن کادر فنی تیم حریف و…همه ما هم میدونیم که بار کج نهایتأ به منزل نمیرسه..

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی