شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۳
۴ |
۵

تنها راه نجات داوران و کمیته داوری در اوج اعتراضات لیگ برتر

تنها راه نجات داوران و کمیته داوری در اوج اعتراضات لیگ برتر
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کار به جایی رسیده که اعتراضات تیمها به داوری اوج گرفته و خیلی‌ها درست یا غلط ناکامی تیمشان را به داوری ربط می‌دهند. صد البته یکسری از تیمها دنبال بهانه هستند و ناکامی های خود را از این طریق توجیه می‌کنند اما یکسری هم حرف بی ربط نمی‌زنند و واقعا گاهی ضریب اشتباهات داوری زیاد می‌شود.

در شرایط فعلی کار به جایی رسیده که بلافاصله بعد از اعلام نام داور برای بازی تیمهای پرطرفدار ناگهان در فضای مجازی علیه داوران جبهه می‌گیرند و تمام اشتباهات داور در همه عمرش را به رخ می‌کشند و به او فحش می‌دهند! با چنین شرایطی طبعا داور تمرکز خود را از دست می‌دهد و نمی‌تواند قضاوت طبیعی خود را انجام بدهد حالا تصور کنید که دربی جام حذفی هم در راه باشد و کمیته داوران بخواهد بار دیگر داور ایرانی بگذارد.

در شرایط فعلی تنها راه نجات کمیته و دپارتمان داوری و خود داوران استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی است تا جلوی یکسری اشتباهات و بعضی از غرولندها گرفته شود. شاید بگویید خیلی جاها کمک داور ویدئویی هست اما باز هم نتایج عادلانه رقم نمی‌خورد اما بهر حال دیر یا زود کمک داور ویدئویی باید بیاید تا بخشی از مشکلات حل شود.

در هر بازی شاید فقط یکی دو اشتباه مهم و تاثیر گذار داوری داشته باشیم که کمک داور ویدئویی می‌تواند جلوی آن را بگیرد. مثلا در همین بازی استقلال و آلومینیوم اراک کمک داور ویدئویی می‌توانست تکلیف هند فرشید اسماعیلی و گل استقلال را مشخص کند اما چون این سیستم نبود،صدای هردو تیم بلند شد. همین مثال را می‌توان در مورد بازی پرسپولیس و گل گهر هم زد که مسلما کمک داور ویدئویی تا حد زیادی تکلیف را مشخص می‌کرد اما واقعا مشخص نیست چرا مسئولان برای آوردن سیستم ویدئویی مقاومت می‌کنند و حداقل برای این کار زودتر از باشگاهها کمک نمی‌گیرند؟ باشگاهی که به یک بازیکن ۸ میلیارد و حتی بیشتر می‌دهد، مسلما حاضر است چنین پولی را برای سیستم ویدئویی هزینه کند و برای همیشه مشکل حل شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • شمسعلی IR ۱۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۲
    ما استقلالیا که تا حالا نذاشتیم کمک داور ویدئویی وارد لیگ بشه، نباید از این به بعد هم اجازه بدیم وگرنه دیگه هیچ بهونه ای برای توجیه باختهای متعددمون نداریم
    • قاضی بیدار نیست ! IR ۱۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۳
      فساد مافیای فوتبال به اوج خودش رسیده و کمیته داوران تنها با خانه تکانی اساسی میتونه دوباره اعتماد رو به جامعه فوتبال برگرداند البته به شرطی که خود روسای فدراسیون بخواهند که همه چی پاک باشه جامعه داوری فوتبال به تفکرات امثال مرحوم محمد صالحی نیاز دارد نه اصفهانیان ها
  • ... IR ۱۹:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۲
    وقتی فیلمبرداری کشورهای اطراف را میبینید حتی چیکه عرقی که از صورت بازیکن میفته یا نوک اتگشتان دستشون رو میبینید من خودم از دیدن فوتبال تیم مرد علاقه ام در قطر و امارات و عمان بیشتر لذت میبرم نیاز به یک سیستم فوق قوی فیلمبرداری هست.. در ایران تا جه حد این نوع فیلمبرداری ممکنه. اول باید فیلمبرداری رو قوی کرد.
  • مرده شور IR ۱۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۱۳
    کمک داور ویدئویی مشکلی را حل نمی کنه . آنهایی که اهل هوچی گری و جنجال و حاشیه و فرافکنی هستند برای کمک داور ویدئویی هم داستان درست می کنند. ذات فوتبال ایران کثیف و فاسد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی