نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟
یکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۸
۳ |
۰

پیغام صریح رئیس فدراسیون/ VAR به لیگ برتر بعدی هم نمی‌رسد

پیغام صریح رئیس فدراسیون/ VAR به لیگ برتر بعدی هم نمی‌رسد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رئیس فدراسیون فوتبال اعلام کرد AFC سیستم کمک داور ویدئویی را به ایران می‌آورد.

یکی از مشکلات بزرگ لیگ ایران اشتباهات داوری است. برای رفع این مشکل تنها باید سیستم کمک داور ویدئویی را در ایران فعال کنیم تا علاوه بر رفع این مشکل شرایط میزبانی از بازی‌های بزرگ فوتبال برای کشورمان فراهم شود.

با وجود اعتراضات فراوان تیم‌ها و نیاز تیم ملی به این سیستم برای میزبانی از بازی‌های بزرگ به نظر می رسد همتی برای خرید  تکنولوژی VAR در ایران وجود ندارد.

رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه اهدای جام لیگ برتر به پرسپولیسی‌ها گفت: میزبانی ایران در انتخابی جام جهانی تایید شده اما نیاز به نصب سیستم VAR توسط ایران نیست و خود AFC به شکل سیار این سیتسم را در ورزشگاه آزادی نصب می کند.

 صحبت‌های عزیزی خادم به این معنی است که قرار نیست سیستم VAR به زودی در ایران فعال شود و لیگ برتر دوره بیست و یکم هم بدون کمک داور ویدئویی دنبال خواهد شد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • فوتبال پاک IR ۲۰:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۰
    خودمون رو گول نزنیم مردم خودشون همه چی رو خوب میفهمن واقعیت اینه که اگر سیستم var در ورزشگاهها نصب بشه دیگه هیچ شخص و سازمانی نمیتونه درتغییر نتایج نفوذ و دخالت داشته باشه قبل از " var "نیاز شدیدی به "وجدان بیدار " هست .
  • ابوالفضل NL ۱۰:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
    15 تیم VAR میخوان یه تیم نمیخواد #روحانی_متشکریم
  • ابوالفضل NL ۱۰:۴۲ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۱
    VAR هم شده واکسن تو ایران الان 6 ماهه هر ماه میخوان همه مردمو واکسین بزنن اما استکبار که نه ولی رفقای پسن و روس کردن توش :) فکر کن ژاپن 3 میلیون دز واکسن مجانی به ایران فروخته اونوقت روسها و چین با کلی تیغیدن و پول پیش گرفتن سر جمع 3 میلیون دز به ایران نفروختن ظریفم که علنا گفت تو جهان تنهاییم و کمونیستهای برارد ولمون کردن

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

ارزیابی شما از عملکرد تیم ملی در تورنمنت العین؟

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی