یحیی گل محمدی در لیگ بیستم از ابتدای فصل سرمربی سرخپوشان بود و به همین دلیل با اختیار کامل تیم مورد پسند خود را بست. همین عامل باعث شد تا پرسپولیس او بیشترین تغییر را در راه گلات قهرمانی داشته باشد.
او با نزدیک به ۲۰ تغییر نسبت به لیگ نوزدهم پرسپولیس را روانه لیگ بیستم کرد تا بتواند پنجمین قهرمانی را برای سرخ پوشان رقم بزند. در حالی که نفراتی چون علیرضا بیرانوند، شجاع خلیلزاده، محمد انصاری، محسن ربیع خواه، محمد نادری، بشار رشن، علی علیپور در کنار بازیکنانی چون آنتونی استوکس، کریستین اوساگونا و جونیور براندائو بازیکنانی بودند که از پرسپولیس جدا شدند.
در این راه گل محمدی به فکر جانشین برای این بازیکنان جدا شده افتاد و خریدهای خوبی انجام داد. حامد لک، فرشاد فرجی، علی شجاعی، محمد شریفی، سعیدآقایی، میلاد سرلک، احسان پهلوان، مهدی مهدیخانی، آرمان رمضانی، عیسی آلکثیر و در ادامه شهریار مغانلو خریدهایی بودند که یحیی انجام داد تا با حدود ۲۰ جابجایی در تیم، پرسپولیس را متحول کند.
اتفاقی که در سالهای اخیر کمتر در پرسپولیس شاهد آن بودیم و همیشه حرف از ثبات در این تیم بود اما یحیی یک خانه تکانی اساسی را در این تیم انجام داد که البته در مورد بازیکنانی چون بیرانوند، نادری، بشار و علیپور که خودشان از تیم جدا شدند او نقشی نداشت و اتفاقا تمایل زیادی داشت تا این ستارهها در پرسپولیس بمانند.