یکشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۳
۱ |
۰

انتخاب سخت فرهاد مجیدی از بین دو بازیکن/ مدافع استقلال در فینال چه کسی است؟

انتخاب سخت فرهاد مجیدی از بین دو بازیکن/ مدافع استقلال در فینال چه کسی است؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محرومیت محمد دانشگر از حضور در دیدار نهایی جام حذفی، انتخاب را در یک پست برای مجیدی دشوار می‌کند.

تیم فوتبال استقلال در حالی به دیدار نهایی جام حذفی فوتبال کشور رسید که دو بازیکن این تیم با دریافت کارت زرد، حضور در فینال را از دست دادند که یکی از آنها محمد دانشگر است.

محرومیت دانشگر در زمانی که عارف غلامی هم به دلیل مصدومیت امکان همراهی آبی پوشان را ندارد، مجیدی را وادار می‌کند تا بار دیگر از محمد نادری در نقش دفاع وسط استفاده نماید. حضور نادری در دفاع وسط به منزله استفاده از متین کریم زاده یا بابک مرادی در پستی هست که معمولاً نادری در آن بازی می‌کند.

با توجه به اتمام دوران مصدومیت بابک مرادی و آمادگی او برای حضور در میدان، انتخاب از بین این دو بازیکن برای دیدار نهایی جام حذفی کاری دشوار برای مجیدی خواهد بود، مگر آنکه سرمربی آبی پوشان به جای این تغییرات ترجیح دهد از سینا خادم پور به جای دانشگر در پست دفاع میانی استفاده کرده و نادری در جای خودش به بازی گرفته شود.

دیدار تیمهای استقلال و فولاد در فینال جام حذفی کشور ساعت ۲۱ روز یکشنبه ۱۷ مرداد در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • فری امپرازول IR ۱۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۵/۱۷
    تا داورا هستن فرناز نگران دفاع نباشه اصلا دفاع نچین تو زمین

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی