جمعه ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۹:۳۰
۰ |
۰

۵ بازیکنی که با اسکوچیچ اولین بازی ملی‌ را انجام دادند/ کدام بازیکنان در صف انتظارند؟

۵ بازیکنی که با اسکوچیچ اولین بازی ملی‌ را انجام دادند/ کدام بازیکنان در صف انتظارند؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

اسامی بازیکنانی در لیست تیم ملی قرار دارد که امیدوارند در بازی‌های پیش روی تیم ملی بتوانند اولین بازی ملی‌شان را تجربه کنند.

در بازی ایران برابر سوریه صالح حردانی با شروع نیمه دوم به جای سامان قدوس به میدان آمد تا اولین بازی ملی‌اش را تجربه کند.

او حالا مانند پیام نیازمند، جعفر سلمانی، میلاد سرلک، مهدی قایدی و سیامک نعمتی جزو بازیکنانی است که اولین بازی ملی‌شان را در زمان مربیگری دراگان اسکوچیچ انجام داده‌اند.

با این حال بازیکنان دیگری هم هستند که امیدوارند به جمع بازیکنان ملی پوش ملحق شوند. در لیست فعلی عارف آقاسی، سیاوش یزدانی، محمد کریمی، یاسین سلمانی و زبیر نیک نفس قرار دارند که امیدوارند در بازی با عراق این اتفاق بیفتد که البته با توجه به حساسیت این بازی احتمال آن بسیار کم خواهد بود. آنها باید تا بازی‌های آینده صبر کنند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی