پنجشنبه ۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۹
۰ |
۴

موفقت پدر لژیونر استقلالی/ قهرمانی در مازندران کمتر از قهرمانی در دنیا نیست!

موفقت پدر لژیونر استقلالی/ قهرمانی در مازندران کمتر از قهرمانی در دنیا نیست!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

پدر یکی از لژیونرهای موفق این روزهای کشورمان توانست با تیم تحت امرش در یکی از مهمترین رقابت‌های ورزشی داخلی به عنوان قهرمانی دست پیدا کند.

مسابقات کشتی آزاد قهرمانی نونهالان مازندران در ۱۰ وزن و با شرکت کشتی گیرانی از سراسر شهرهای استان مازندران قطب کشتی آزاد ایران در بابلسر برگزار شد که در پایان این رقابت‌ها تیم آمل با ۲ طلا، یک نقره و ۲ برنز با کسب ۱۴۲ امتیاز، قهرمان شد.

موفقت پدر لژیونر استقلالی/ قهرمانی در مازندران کمتر از قهرمانی در دنیا نیست!

سعید صیادمنش پدر اللهیار صیادمنش بازیکن اسبق استقلال که راهی تیم زوریا لوهانسک اوکراین شده و در فصل جدید با ۴ گل یکی از بهترین گلزنان این تیم محسوب می شود، مدیر و سرمربی تیم قهرمان نونهالان رشته آزاد کشتی مازندران است.

صیادمنش در گفت و گو با خبر ورزشی درباره این قهرمانی گفت: باید اعتراف کنم که قهرمانی در کشتی آزاد مازندران در هر رده ای کم از قهرمانی در دنیا نیست. من به این بچه ها که جانانه در این رقابتها کشتی گرفتند افتخار می کنم و این قهرمانی را به مردم آمل تبریک می گویم.

او در ادامه افزود: امیدوارم با حمایت مسئولان شهر آمل بتوانیم این بچه ها را حفظ کنیم تا در آینده ای نزدیک در رده های نوجوانان، جوانان و بزرگسالان کشوری هم عنوان بیاورند و در نهایت با حضور در تیم ملی کشورمان افتخاری برای استان و به ویژه اهالی آمل باشند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی