جمعه ۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۳
۶ |
۵

جواب منفی مربی آرژانتینی به درخواست پرسپولیس

جواب منفی مربی آرژانتینی به درخواست پرسپولیس
منبع: تسنیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه پرسپولیس برای انتقال مطالبات گابریل کالدرون مذاکراتی را با بانک مرکزی انجام داده است.

باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته طی مذاکراتی با گابریل کالدرون از این مربی درخواست کرد تا شماره حسابی در یکی از کشورهای ترکیه یا قطر برای دریافت مطالباتش اعلام کند که این درخواست با جواب منفی مربی آرژانتینی مواجه شده است. سرخپوشان حالا با توجه به مخالفت کالدرون،‌ باید طی روزهای آینده مطالبات ۴۷۵ هزار دلاری (به‌علاوه پنج درصد سود سالیانه)  این مربی را به حسابش در کشور سوئیس واریز کنند.

کالدرون در مذاکراتی با پرسپولیسی‌ها اصرار به واریز مطالباتش به حسابی در کشور سوئیس داشته و حتی حاضر به دادن تخفیف جزیی به سرخپوشان نیز نشده است تا باشگاه پرسپولیس مجبور به پرداخت تمام مطالبات ۴۷۵ هزار دلاری و سود سالیانه این مربی شود.

مدیران باشگاه پرسپولیس در همین زمینه و با توجه به تحریم‌های ظالمانه بانکی، مکاتباتی را با بانک مرکزی انجام دادند تا از این طریق بتوانند مطالبات کالدرون را از راه قانونی به حساب این مربی در کشور سوئیس واریز کنند و فعلاً در انتظار پاسخ بانک مرکزی به درخواست سرخپوشان هستند.

پرسپولیسی‌ها در صورت تسویه حساب با کالدرون و خواکین و باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی، با تصمیم کادر فنی به دنبال جذب بازیکن خارجی خواهند بود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۶
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • ساوالان ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
    صدری یک ماه پیش پول کالدرون اماده هست!!!!!!!!!!!!!!! حالا به این فکر افتاده چه کنم چه کنم!!!!!!!!! بهانه!!!!!!! سمیعی چرا رفت!!!!!!!!!! سجادی صدری تعلل در پرداخت پول پرسپولیس. باید جواب گو باشند. نمی توانید تیم داری کنید . تعطیل!!!!!چرا استقلال از هر امکاناتی استفاده می کند... اون نمایندگان مجلس کجا هستند. باید جواب گوی حذف پرسپولیس از اسیا باشند!!!!!!!!!!!!!
  • امیر ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
    من نمیدونم این همه پول و لنگیا از کجا میارن...!!!!! 475000 دلار با 5 درصد سود سالانه اش..... دستیارش خواکین...... بعدم تازه میخوان برن یکی دوتا بازیکن خارجی هم بخرن...... چند ماه قبلم 500000 دلار با رادوشوویچ دادن و تمدید کردن..... به کجا وصلین؟؟!! این چاه ته نداره؟؟!!
    • سلام و: ۱۶:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
      از همون جا ک یامگا و تاباتا و ژستر خریدید
    • ارتش سرخ ۲۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
      از همان چاه نفتی که قایدی به کیسه هدیه داده ما هم استفاده میکنیم واقعا شل مغزهستی کیسه داره بیشترین ولخرجی میکنه متعجب نیستی واقعا بایدتاسف خورد به شل مغزیت
  • لنگ خاص ۱۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
    لنگ باید هرچه زودتر منحل شود
  • فریدون ۱۹:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۰۷
    ‌شما فضو لین. شما اینهمه بازی کن آوردین کسی گفت ازکجا آوردین دخالت نکنید سرتون تو کارتون باشه پاچه دیگران رونگیرید

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی