یکشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۱۲
۴ |
۴

ادعای فدراسیون: مشکل طارمی و اسکوچیچ حل شد!

ادعای فدراسیون: مشکل طارمی و اسکوچیچ حل شد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فدراسیون فوتبال مدعی شد اختلاف بین اسکوچیچ و طارمی حل شده و مهاجم تیم ملی از اردوی بعدی به سایر ملی‌پوشان ملحق خواهد شد.

تیم ملی بعد از بازی سه‌شنبه شب با سوریه تا بهمن‌ماه بازی ندارد و احتمالا لیست بعدی اواخر دی ماه یا اوایل بهمن ماه اعلام خواهد شد. در همین راستا سخنگوی فدراسیون فوتبال مدعی شد اختلاف و سوء تفاهم بین اسکوچیچ و مهدی طارمی برطرف شده و مهاجم ایرانی تیم پورتوی پرتغال از بازی های بعدی در خدمت تیم ملی خواهد بود.

البته پیش از این هم خبرهای مبنی بر بازگشت طارمی شنیده می‌شد ولی باید کمی صبر کنیم و ببینیم این ادعا تا چه حد درست از آب در می آید؟ هر چه هست امیدواریم همه اختلافات به خاطر نام ایران هم که شده واقعا حل شود و تیم ملی با قدرت راهی جام جهانی قطر شود.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۴
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • اشکان ۲۰:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
    مشکل این قدر ها بزرگ نیس که حل نشه ، منتها باید با طارمی سخت گرفته میشد تا متوجه بشه کت تن کیه . اگه به جام جهانی صعود کنیم با توجه به نگرشی که اسکوچیچ داره یعنی تفکر و تاکتیک برد نه تفکر باخت با حداقل گل ، میشه امیدوار بود با یه قرعه خوب به دور دوم جام جهانی هم صعود کرد
  • شاهکار ۲۰:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
    طارمی گفته تا اسکوچیچ هست نمیاد،البته باید روی حرفش بمونه تا شاید اینجوری این مربیه به دردنخور رو عوض کنن.مطمئن باشید بازیکنا یکی یکی با این مربی به مشکل میخورن،البته بازیکنایی مثل شجاع و سرلک که از این اقا تعریف میکنن واسه اینه که هرکسی دیگه ای مربی میشد،اینارو دعوت نمیکرد
  • مهدی ۲۱:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
    فدراسیون ایران قدرت حل مشکل را نداره برای همین باید به شایعه آشتی اسکوچیچ و مهدی طارمی دامن بزنه تا بتواند جلوی طرفداران مهدی طارمی جمله ای برای گفتن داشته باشه خخخخخخخخخخ ولی من قسم می خورم اگر روزی ایران شکست بخوره و به جایی نرسه اسکوچیچ بدون اینکه پاسخگو باشه پولشو میزنه به جیب و یا علی مدد خخخخخخخخ تروخدا بیاید واقعیت ها رو ببینیم خخخخخخخ ما الان جهانبخش را نداریم و مهدی طارمی گفته اگر به من زنگ بزنند من خودم را به اردوی تیم ملی مقابل سوریه می رسانم اگر آشتی این دو راست هستت پس مهدی طارمی باید مقابل سوریه بازی کند.
  • ورزشی ۰۰:۵۰ - ۱۴۰۰/۰۸/۲۴
    تیم ملی به طارمی نیاز نداره.بازیکنی که بلد نیست به سرمربی تیم ملی احترام کنه،دوزار نمی ارزه. خوشبختانه الان هزاران بازیکن در ایران هست،که پتانسیل بسیار بالایی دارند و هرکدامشان میتوانند،بهترین مهاجم باشند.مطمئن باشید،ما اگر هرکدام از تیمهای لیگ برتری را به میدان بفرستیم،سوریه و عراق را میبرند.و نیازی به بازیکن مغرور نداریم.البته باید به اخلاق دیگر بازیکنان آفرین گفت که نگذاشتند،سناریوی جام جهانی ۹۸ تکرار شود.واقعا از تیم متحد و یکدستی که در بازی با لبنان دعوت شده بودند،تشکر میکنم.از اسکوچیچ تشکر ویژه دارم که رکورد برد در آسیا را هم شکسته است.مرحبا بر اسکوچیچ مربی شجاع که میداند چه کسانی را دعوت نکند.و البته رو حرفش خواهد ایستاد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی