سه‌شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۳
۰ |
۱

بخت دروازه‌بان جوان استقلال باز می‌شود؟

علیرضا رضایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال جمعه در تهران میزبان نساجی مازندران است و شنیده می‌شود علیرضا رضایی دروازه‌بان جوان این تیم هم شانس بازی پیدا کرده است.

در آخرین بازی استقلال مقابل فجرسپاسی شیراز حسینی در آخرین دقایق گل خورد و به نوعی روی گل دریافتی مقصر هم بود هرچند که مدافعان استقلال هم در آن صحنه ضعیف عمل کردند. حالا از اردوی استقلال خبر می‌رسد شاید علیرضا رضایی دروازه‌بان جوان استقلال که از پیکان به این تیم پیوسته در بازی جمعه شانس بازی پیدا کند.

خیلی‌ها تصور می‌کردند با ماندن رشید مظاهری، علیرضا رضایی مثل حسین پورحمیدی به طور قرضی راهی تیم دیگری شود اما با تاکید شخص فرهادمجیدی رضایی ماندنی شد تا شاید در بعضی از مسابقات به میدان برود. یکی از این بازی‌ها هم می‌تواند همین بازی جمعه با نساجی باشد.

هنوز کادر فنی استقلال تصمیمی برای دروازه‌بان تیمشان در این بازی نگرفته اند اما شنیده‌ها حاکی از آن است که رضایی و حسینی برای بازی جمعه بیشتر از رشیدمظاهری شانس دارند.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی