سه‌شنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۹
۵ |
۳

خشم هواداران پرسپولیس؛ آقای خسروی! چرا حرف خودت را پس گرفتی؟/ تاوان تغییر نظر در شبکه ۳

علی خسروی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی خسروی کارشناس داوری فوتبال کشورمان برخلاف مصاحبه قبلی خودش، گل دوم تیم هوادار به پرسپولیس را دربرنامه فوتبال برتر سالم خواند!

بعد از دیدار پرسپولیس و هوادار عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال در مورد صحنه گل دوم هوادار به پرسپولیس گفت: هند محمد جواد محمدی، بازیکن هوادار مارادونا را مبهوت کرد. وی خطایی کرد که نه تنها حامد لک بلکه ۲۱ بازیکن دیگر حاضر در زمین ندیدند. وقتی کسی اعتراضی نکرد مشخص نیست توپی که آن وسط است به سینه حامد لک خورد یا دست محمدی.

اینکه چرا علی خسروی حرف خودش را پس گرفت را نمی‌دانیم اما آنچه مشاهده کردیم خشم هواداران پرسپولیس و حمله به این کارشناس شناخته شده داوری بود. طرفداران پرسپولیس معتقدند علی خسروی شاید به دلیل حملات استقلالی‌ها به خودش حرفش در مورد صحنه مشکوک لمس توپ و گل زدن با دست جواد محمدی، حرفش را پس گرفته است!

گفتنی است علی خسروی پس از دربی تصمیم موعود بنیادی فر در مورد صحنه مشکوک برخورد فرشاد فرجی با رودی ژستد را درست دانسته و گفته بود پنالتی نبوده است. همچنین این کارشناس به فرهاد مجیدی هم کنایه زده و گفته بود : استقلال تا دقیقه ۸۶ در دربی چه کار می‌کرد؟

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۵
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • چهل سال مافیای لنگ IR ۱۳:۴۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
    درود بر اقای خسروی ....تا کی می خواهید از این مافیای منحوس لنگ و عیادی آن بترسید...؟؟!! این مافیای لنگ چهل ساله که با حمایت های پشت پرده و با برخورد های مهربانانه و لغو رای های انضباطی و تغییر برنامه لیگ و برخورداری از همه گونه امکانات به موفقیت دست پیدا کرده و نتیجه آن را در ۹۰ دقیقه می بینید..آقایان مسول شرافت تان را زیر سوال نبرید در مقابل ظلم این مافیای لنگ بایستید..
    • ایران IR ۱۷:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
      یعنی از شما کیسه کشها مظلوم تر و حق بجانب تر کسی نیست دنیا از اینهمه ستمی که به شما توی این ۴۰ سال شده داغی بزرگتر ندیده کی میخواین از توهم و اراجیف دست بردارید؟!
  • دندانم IR ۱۴:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
    معلومه خودت که این متن رو نوشتی از همه پرسپولیسی تر بودی !؟؟؟؟؟
  • قاضی خداست IR ۱۴:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
    درسته آقای خسروی داور بودن و کارشناس داوری هستن اما باید قبول کنیم در واقع ایشون بیشتر دوست دارن مثل یه شومن یا سلبریتی رفتار کنن تا یه داور وقتی نام قضاوت و داوری رو میشنویم بلا درنگ باید چهره و رفتار کولینا به ذهن مون بیاد نه امثال ............................
  • محسن IR ۱۴:۵۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۳
    خاک بر سر حسروی و امثالهم که به خاطر پاچه خواری ازحرف حق گذشته و به دروغ و چاپلوسی روی آورده بدبخت فلک زده طولی نخواهد کشید که افقی شده وآن دنیا جواب خواهید داد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی