وضعیت بدهی مالیاتی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تا پایان سال ۹۵ تعیین تکلیف شد و این دو باشگاه از لحاظ بحث مالیات هیچ مشکل خاصی ندارند.
پرونده بدهی مالیاتی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از سالهای گذشته تا پایان سال ۹۵ در "هیات ۲۵۱ مکرر" مورد بررسی و بخشی از بدهی این دو باشگاه تا جایی که قانون اجازه میدهد مورد بخشودگی قرار گرفت و به اداره کل مالیاتی شمال استان تهران ارسال شد. در حال حاضر نیز این دو باشگاه تا پایان سال ۹۵ بدهی مالیاتی ندارند و اگر بدهی هم داشته باشند، در حال رسیدگی است.
از لحاظ بحث مالیاتی این دو باشگاه دیگر مشکل خاصی ندارند و وضعیت بدهیهای آنها طبق روال قانونی تا پایان سال ۹۵ انجام شده و پرداختهایی که لازم بود، صورت گرفته و دو باشگاه تعیین تکلیف شدهاند.
از سال ۹۶ تا به الان این دو باشگاه به دلیل پر کردن اظهارنامه مالیاتی، و هماهنگی خوبی که با اداره کل مالیاتی داشتند، مشکل مالیاتی ندارند و اگر بدهی هم وجود داشته باشد، در حال رسیدگی است.