نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟
شنبه ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۲
۱ |
۰

بازتاب برد پرسپولیس در رسانه های ترکیه ای/ کارتال، «مرد دربی»

بازتاب برد پرسپولیس در رسانه های ترکیه ای/ کارتال، «مرد دربی»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رسانه‌های ترکیه‌ای پیروزی پرسپولیس با کارتال در دربی ۱۰۵ را به شکل ویژه ای بازتاب دادند.

به گزارش خبرورزشی، دربی بزرگ پایتخت در روز پنجشنبه ۹ اسفند در چارچوب هفته بیست و یکم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار شد و درنهایت تیم پرسپولیس موفق شد با نتیجه ۲ بر یک از سد حریف سنتی خود عبور کرده و این بازی حیثیتی را به نفع خود به پایان برساند تا علاوه بر کسب یک پیروزی روحیه بخش، فاصله خود را با تراکتور و سپاهان را نیز کمتر کرده باشد.

برد پرسپولیس در این بازی کافی بود تا رسانه‌های ترکیه‌ای به بهانه حضور اسماعیل کارتال روی نیمکت سرخ ها، به این دیدار پرداخته و به برد این سرمربی در دربی ایران اشاره کنند.

رسانه «Aksam» در خصوص این پیروزی نوشت:

۳ امتیاز حساس! پرسپولیس با اسماعیل کارتال در خانه پیروز شد.

رسانه «fotospor» هم نوشت:

در دربی ایران که سردار دورسون یک پنالتی را از دست داد، تیم پرسپولیس با هدایت اسماعیل کارتال با نتیجه ۲ – یک استقلال را شکست داد.

رسانه‌های دیگر ترکیه‌ای هم در شبکه اجتماعی ایکس به این پیروزی پرداختند و برد اسماعیل کارتال در دربی ایران پوشش دادند.

رسانه «Sportcell» در این خصوص نوشت:

پرسپولیس با سرمربیگری اسماعیل کارتال در دربی ایران با نتیجه ۲ – یک استقلال را شکست داد.

جالب اینجاست که اکثر قریب به اتفاق رسانه‌ها و همین طور کاربران مجازی که بیشتر طرفدار تیم فنرباغچه هستند از اسماعیل کارتال به عنوان «مرد دربی» یاد کرده و به هواداران پرسپولیس بابت حضور این مربی روی نیمکت پرسپولیس تبریک گفتند.

همچنین ببینید: استوری دورسون پس از خروج از ایران

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۰
  • دانا IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۲
    به لطف امداد پرسپولیس برنده دربی شد تا از کورس جا نمونه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرسنجی

شما کدام گزینه را برای نیمکت استقلال می پسندید؟

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی