چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۰
۰ |
۳

آخرین سرمربی ناکام استقلال هم از ایران رفت

آخرین سرمربی ناکام استقلال هم از ایران رفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی برکنار شده استقلال ساعاتی پیش تهران را به مقصد کشورش ترک کرد

به گزارش خبرورزشی، میودراگ بوژوویچ که نشد در جام حذفی روی نیمکت استقلال بنشیند تا حاصل زحماتش را برداشت کند، ساعاتی پیش کشورمان را ترک کرد.

بوژوویچ در استقلال خوزستان عملکرد بسیار خوبی داشت اما نتوانست در استقلال تهران موفق باشد و بدون اینکه بردی کسب کند، از سمت خود برکنار شد. البته همانطور که مجتبی جباری هم اعتراف کرد، او در حساس‌ترین و فشرده‌ترین برهه ممکن هدایت آبی‌ها را به عهده گرفت و طوری هم روی تمرینات کار کرده بود که بازیکنان استقلال تا شروع جام حذفی به آمادگی برسند اما عمر خودش کفاف نداد!

حالا خبرورزشی مطلع شده بوژوویچ صبح امروز و حوالی ساعت ۸ ایران را به مقصد کشور خودش یعنی مونته‌نگرو ترک کرده ولی این احتمال وجود دارد که چنین رفتنی بازگشت هم داشته باشد و او دوباره سرمربی یک تیم لیگ برتری شود! آخرین سرمربی اخراجی استقلال در این فصل درحالی با حضور در فرودگاه امام آهنگ وداع سر داد که دستیارانش هم او را همراهی می‌کردند اما گویا پرواز آن‌ها متفاوت بوده چرا که هنوز ایران را ترک نکرده‌اند و ساعتی دیگر این اتفاق رخ می‌دهد.

همچنین ببینید: استقلالی‌ها منتظر دردسر جدید؛ بوژوویچ هم راه موسیمانه می‌رود؟ / اختصاصی خبرورزشی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی