به گزارش خبر ورزشی، رابطه مجتبی جباری و امیر قلعه نویی در لیگ هشتم اصلاً خوب نبود و حتی در یکی، دو مورد کار به تقابل همه جانبه و اخراج موقت مجتبی نیز کشیده شد.
در چنین شرایطی جباری نوزدهم اردیبهشت سال ۱۳۸۸ و ۱۳ روز پس از قهرمانی آبی پوشان در لیگ هشتم انتقادات بسیار تندی را علیه امیر مطرح کرد که در خبر ورزشی و تمام رسانههای آن زمان بازتاب وسیعی یافت.
سرمربی کنونی استقلال که در آن مقطع مرد اول خط میانی آبیها به حساب میآمد، در مصاحبه خود مدعی شد مربیان بسیاری را در فوتبال ایران میشناسد که از نظر فنی توانمندتر از امیر قلعه نویی هستند. او همچنین ادعای عجیب دیگری را نیز مطرح کرد و گفت: هر کس علیه کادر فنی استقلال حرف میزد، روی سکوها فحش میخورد چون عدهای از آقایان با مقاصدی خاص، تماشاگران را تحریک میکردند تا علیه چنین بازیکنانی شعار بدهند.
رابطه جباری با امیر قلعه نویی تا خرداد ۱۳۹۱ همچنان سرد بود اما پس از بازگشت دوباره امیر به جمع استقلالیها، شرایط تا حد زیادی آرام شد.
بیشتر بخوانید:سورپرایز جباری برای بازی با چادرملو/ بازگشت بازیکن سرما خورده به لیست استقلال!