به گزارش خبرورزشی، باشگاه تراکتور طی سالهای اخیر سیاستی جالب توجه را در پیش گرفته و به آن پایبند بوده است: جذب بازیکنانی با سابقه حضور در تیم پرسپولیس. این رویکرد، که به نظر میرسد عامل مهمی در موفقیتهای اخیر این تیم تبریزی بوده، همچنان ادامه دارد.
استراتژی هوشمندانه: از شجاع تا ترابی
در سالهای گذشته، جذب نفراتی چون شجاع خلیلزاده و محمد نادری، که بهطور غیرمستقیم پیراهن سرخ تراکتور را بر تن کردند، نشانهای واضح از این سیاست بود. علاوه بر آنها، مهدی شیری نیز دیگر بازیکن پرسپولیسی بود که راهی تبریز شد و جمع سرخپوشان سابق را در تراکتور گسترش داد.
این سیاست در ابتدای فصل گذشته به اوج خود رسید و تراکتور در اقدامی بیسابقه، سه بازیکن ثابت و کلیدی پرسپولیس را به خدمت گرفت. علیرضا بیرانوند، دانیال اسماعیلیفر و مهدی ترابی، بازیکنانی بودند که مستقیماً از پرسپولیس جدا شده و به تراکتور پیوستند. حضور آنها در این تیم به اندازه کافی چالشبرانگیز بود، بهویژه علیرضا بیرانوند که هنوز هم حرفوحدیث درباره انتقال او وجود دارد.
اما در نهایت، تراکتور با شایستگی عنوان قهرمانی را از آن خود کرد و جالب اینجاست که کمی بیش از یک سوم ترکیب اصلی این تیم در مسیر قهرمانی را پرسپولیسیهای سابق تشکیل میدادند؛ سه نفر از آنها مستقیماً در ابتدای فصل از پرسپولیس آمده بودند و سه نفر دیگر نیز پیشتر سابقه حضور در این باشگاه را داشتند.
آیندهای با رنگ سرخ؟ امیری و فرجی در راه تبریز؟
اکنون به نظر میرسد سیاست مدیران تراکتور برای جذب بازیکنان پرسپولیس همچنان ادامه دارد. شنیدهها حاکی از آن است که دو بازیکن کنونی پرسپولیس، وحید امیری و فرشاد فرجی، که در لیست مازاد کارتال (سرمربی پرسپولیس) قرار گرفتهاند، با پیشنهاد مالی خوبی از سوی باشگاه تراکتور مواجه شدهاند.
باید دید آیا این دو بازیکن در نهایت برای فصل آینده، تعداد پرسپولیسیهای تراکتور را به عدد ۸ خواهند رساند و این استراتژی نقل و انتقالاتی همچنان موفقیتآمیز خواهد بود یا خیر.