به گزارش خبرورزشی، پرسپولیس با چالش بزرگی به نام محدودیت در لیست بزرگسال مواجه است. هر تیم لیگ برتری می تواند تنها ۲۰ بازیکن بزرگسال در ترکیب خود داشته باشد و پرسپولیس تا اینجا با توجه به تمدید بازیکنان قبلی و جذب بازیکنان جدید، تنها ۴ جای خالی در لیست خود دارد.
الکسیس گندوز، پیام نیازمند، میلاد محمدی، مرتضی پورعلی گنجی، محمد خدابنده لو، میلاد سرلک، سعید مهری، سروش رفیعی، وحید امیری، تیوی بیفوما، محمد امین کاظمیان، رضا شکاری، علی علیپور، سردار دورسون، محمد عمری و فرشاد احمدزاده بازیکنان بزرگسال پرسپولیس برای فصل بعد هستند و این تیم در صورت عدم تغییر در قوانین فدراسیون، تنها می تواند ۴ بازیکن بزرگسال دیگر جذب کند. این درحالیست که دو جای خالی پرسپولیس احتمالا به امید عالیشاه و محمد حسین کنعانی زادگان خواهد رسید و این دو بازیکن احتمالا قراردادشان را با پرسپولیس تمدید خواهند کرد.
به این ترتیب پرسپولیس برای جذب بازیکنان خارجی مدنظر کارتال تنها دو جای خالی دارد. کارتال یک مدافع میانی، یک مدافع راست، دو هافبک و احتمالا یک مهاجم می خواهد. هرچند پرسپولیس باز هم بازیکن مازاد خواهد داشت و از لیست فعلی چند بازیکن توسط کارتال کنار گذاشته می شوند. با این حال کارتال یک راه دیگر هم دارد تا بازیکنان کمتری را کنار بگذارد. سرمربی پرسپولیس شاید مجبور شود بازیکنان خارجی به خدمت بگیرد که زیر ۲۳ سال باشد. کاری که خیلی سخت خواهد بود و بازیکنان خارجی در این سن به سختی قبول خواهند کرد که به فوتبال ایران بیایند.
اگر کارتال موفق به جذب بازیکن خارجی زیر ۲۳ سال شود، بازیکنان کمتری از تیم فعلی پرسپولیس در لیست مازاد قرار خواهند گرفت. با این حال اگر این اتفاق رخ ندهد، سرمربی پرسپولیس مجبور است برای جذب بازیکنان خارجی مدنظرش بازیکنان بیشتری را کنار بگذارد.
بیشتر بخوانید:خبر داغ از اردوی پرسپولیس؛ کارتال در ترکیه چه خوابی برای پرسپولیس دیده؟