پنجشنبه ۵ تیر ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۱
۰ |
۰

انگویسا تغییر مسیر داد؛ در ناپولی می‌ماند و احتمال تمدید قراردادش وجود دارد

انگویسا تغییر مسیر داد؛ در ناپولی می‌ماند و احتمال تمدید قراردادش وجود دارد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

شاید جشن قهرمانی، آن لحظات فراموش‌نشدنی کنار مردم ناپل، تأثیرگذار بوده باشد. این شهر برای انگویسا و خانواده‌اش به خانه‌ای دوم تبدیل شده و حالا او جدی‌تر از همیشه به ماندن فکر می‌کند

به گزارش خبرورزشی، بازیکن کامرونی که ابتدا تصمیم داشت به دلایلی شخصی، نه حرفه‌ای، مسیر زندگی‌اش را تغییر دهد، اکنون چشم به آینده‌ای سراسر آبی دوخته است؛ به رنگ پیراهن ناپولی.

وقتی پای خانواده در میان باشد، هر ملاحظه‌ی حرفه‌ای رنگ می‌بازد و تصمیم‌ها عمق و معنای بیشتری پیدا می‌کنند. چند ماه پیش، فرانک زامبو انگویسا به اطلاع باشگاه ناپولی رساند که قصد دارد تغییر مسیر دهد—تصمیمی برای زندگی، نه صرفاً برای فوتبال. اما اکنون، احتمال ماندن او قوت گرفته؛ چه طبق قرارداد فعلی تا سال ۲۰۲۶، و چه حتی فراتر از آن، در صورت آغاز مجدد مذاکرات تمدید که برای ابتدای سال ۲۰۲۵ برنامه‌ریزی شده بود.

پیشنهاد جدید و بازتاب آن

در اوج فصل، ناپولی تصمیم گرفت به پاس فصل درخشان انگویسا و رهبری‌اش در زمین و رختکن، از او قدردانی کند. قرارداد فعلی تا ۳۰ ژوئن اعتبار دارد و شامل گزینه‌ای برای تمدید دو ساله با مبلغی مشخص بود. با این حال، باشگاه ترجیح داد بدون فشار، پیشنهادی جدید و بلندمدت با دستمزدی بالاتر ارائه دهد. انگویسا و مدیر برنامه‌هایش فرصت خواستند تا درباره این پیشنهاد فکر کنند، اما در نهایت آن را رد کردند؛ نه به دلایل مالی یا فنی، بلکه به دلیل ملاحظات خانوادگی و میل به تجربه‌ای نو در آستانه ۳۰ سالگی.

در واکنش، باشگاه بند تمدید خودکار را فعال کرد تا مانع جدایی رایگان بازیکن شود—تصمیمی که در عین حفظ بازیکن، امکان فروش احتمالی را در صورت دریافت پیشنهادی مناسب نیز باز می‌گذاشت. اما حالا شرایط دگرگون شده است. شاید جشن قهرمانی، آن لحظات فراموش‌نشدنی در کنار مردم ناپل، تأثیرگذار بوده باشد. این شهر برای انگویسا و خانواده‌اش به خانه‌ای دوم تبدیل شده، و حالا او جدی‌تر از همیشه به ماندن فکر می‌کند؛ برای اینکه بار دیگر با پیراهن آبی بدرخشد و دوباره طعم قهرمانی را بچشد.

باشگاه‌های علاقه‌مند

تا این لحظه، هیچ پیشنهاد رسمی و جدی به باشگاه نرسیده است. چلسی پرس‌وجویی اولیه انجام داده، موناکو نیز بار دیگر ابراز علاقه کرده، و چند باشگاه عربی با پیشنهادهای مالی قابل توجه وارد عمل شده‌اند. حتی فنرباغچه نیز آماده مذاکره بود. اما انگویسا با هیچ‌یک وارد گفت‌وگو نشد و عملاً با نشان دادن چراغ سبز، ناپولی را در جریان تصمیمش برای ماندن قرار داد.

یک سال پیش، ورود آنتونیو کونته مانع جدایی او شد؛ این‌بار، خودِ بازیکن تصمیم گرفته بماند. چرا که نه تنها پروژه حرفه‌ای باشگاه با جاه‌طلبی‌هایش همخوان است، بلکه پیوندی عمیق با شهر، هواداران و سبک زندگی در ناپل پیدا کرده. بی‌تردید، خانواده و دوستانی که اکنون در ناپل دارد، نقشی کلیدی در این انتخاب ایفا کرده‌اند.

وضعیت یونس موسا: در حالت انتظار

تصمیم انگویسا پیامدهایی در استراتژی نقل‌وانتقالاتی باشگاه نیز داشته است. مذاکرات ناپولی با میلان برای جذب یونس موسا—هافبک آمریکایی که پیش‌تر نظر مثبت مانا را جلب کرده بود—اکنون موقتاً متوقف شده‌اند. ناپولی پیش از این، پیشنهادی به مبلغ ۲۰ میلیون یورو به‌علاوه پاداش ارائه داده بود، اما میلان خواهان ۳۰ میلیون یورو (با احتساب پاداش‌ها) شد؛ رقمی که برای ناپولی غیرقابل قبول تلقی شد.

با ورود کوین دی بروینه و بازگشت بازیکنان قرضی مانند کایوسته و فولورونشو، اکنون فشاری برای جذب فوری یک هافبک جدید احساس نمی‌شود. کونته، با ترکیبی از مهره‌های فصل گذشته و اضافه شدن بازیکنان جدید، خط میانی قدرتمندی در اختیار دارد. البته جذب یک هافبک دیگر محتمل است، اما تنها در شرایطی که با ارزش‌گذاری باشگاه سازگار باشد. یونس موسا همچنان در فهرست اهداف ناپولی باقی مانده—اما فقط در صورتی که قیمتش با معیارهای قهرمان ایتالیا هم‌خوانی داشته باشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید امروز

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی