چهارشنبه ۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۰
۰ |
۱

شایعه عجیب در مورد چند خرید تابستانی پرسپولیس؛ وحید هاشمیان غیر مستقیم تایید کرد!

شایعه عجیب در مورد چند خرید تابستانی پرسپولیس؛ وحید هاشمیان غیر مستقیم تایید کرد!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرمربی پرسپولیس تلویحا اعلام کرد اگر از ابتدای نقل و انتقالات سرمربی پرسپولیس بود، لیست این تیم تغییر می‌کرد.

پرسپولیس در چهار بازی گذشته نتوانسته نتایج قابل قبولی کسب کند و برخلاف انتظارات، شروع ضعیفی در لیگ داشته است. بخش زیادی از این ناکامی به عملکرد نه‌چندان خوب بازیکنان برمی‌گردد؛ جایی که بسیاری از آن‌ها نتوانستند کیفیت همیشگی خود را نشان دهند. در این میان، بعضی از خریدهای جدید پرسپولیس هم نتوانستند انتظارات را برآورده کنند و عملاً تأثیرگذاری لازم را در ترکیب نداشتند.

همین مسئله باعث شده هواداران نسبت به شرایط تیم و روند نتیجه‌گیری نگران باشند و فشار زیادی روی کادر فنی و مدیران باشگاه ایجاد شود. نکته جالب و کمی عجیب اینجاست که وحید هاشمیان در کنفرانس خبری قبل از بازی مقابل ملوان به این موضوع اشاره کرد و تلویحا تایید کرد عملکرد بعضی از بازیکنان و به خصوص چند خرید جدید این تیم مورد قبول او نیست.

سرمربی پرسپولیس در این رابطه گفت:من در اردوی ترکیه سرمربی پرسپولیس شدم و از روز سوم آنالیز بازیکنان کردیم و متوجه شدیم در دفاع راست، چپ و هافبک و مهاجم نیاز به بازیکن دیدیم. بالای 50 بازیکن را تا دیشب بررسی کردیم. برخی بازیکنانی که می خواستیم گران بودند یا با برخی به توافق نرسیدیم. شاید اگر اول فصل می امدم خریدها تغییراتی می کرد. من به عنوان مربی باید بازیکنان فعلی را حمایت و بهتر کنم.

طی هفته های اخیر شایعاتی در خصوص عدم رضایت هاشمیان از چند بازیکن پرسپولیس شنیده شد و حالا خودش هم به صورت غیرمستقیم این موضوع را تایید کرد. هرچند هاشمیان در مصاحبه هایش همیشه سعی کرده از بازیکنانش دفاع کند ولی صحبت های امروز او نشان می دهد اگر او از ابتدای نقل و انتقالات سرمربی پرسپولیس بود، شاید بعضی از بازیکنان جذب نمی شدند و یا حتی با چند نفر هم تمدید نمی شد. 

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی