دوشنبه ۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
۴ |
۱

ترکیب استقلال باز هم تغییر می‌کند!

ترکیب استقلال باز هم تغییر می‌کند!
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یکی از مشکلات استقلال در این فصل تغییرات زیاد در ترکیب اصلی این تیم بوده است.

نتایج ضعیف استقلال در هفته‌های اخیر باعث شده ریکاردو ساپینتو تحت فشار جدی قرار بگیرد. استقلال حواشی و مشکلات زیادی دارد که هم شامل مسائل فنی و تاکتیکی است و هم مسائل بیرون از زمین. یکی از نکاتی  که بیش از همه به چشم می‌آید، نبود ثبات در ترکیب اصلی این تیم است. استقلال تقریباً در هر بازی با تغییرات متعددی وارد زمین شده و ساپینتو هنوز ترکیب ثابت و ایده‌آل خود را پیدا نکرده است.

این جابه‌جایی‌های مداوم نه تنها به هماهنگی تیمی ضربه زده، بلکه باعث شده برخی بازیکنان هم نتوانند در فرم مطلوب قرار بگیرند. کارشناسان معتقدند ساپینتو باید هرچه سریع‌تر از آزمون و خطا خارج شود و به ترکیب مشخصی اعتماد کند، چرا که ادامه این روند می‌تواند استقلال را از مسیر رقابت برای قهرمانی دور کند.

بعد از شکست تحقیر آمیز هفته اول مقابل الوصل امارات، استقلال باید در هفته دوم لیگ سطح دوم آسیا به مصاف المحرق بحرین بروند. شنیده ها حاکی از آن است ساپینتو باز هم می‌خواهد در ترکیب تیمش تغییر ایجاد کند و حداقل یکی دو تغییر در مقایسه با ترکیب اصلی این تیم در بازی مقابل شمس آذر ایجاد خواهد شد. 

بیشتر بخوانید: واکنش باشگاه استقلال به درگیری بین بازیکنان داخلی و خارجی: می‌خواهند تمرکز تیم را برهم بزنند!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظرات

  • منتشرشده: ۳
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • حبیب اله IR ۲۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    شمامحبت کنیدکه ابوالفضل جلالی بگوییدیک استان کرمان استاتیکی قهرمانان زیادی تقدیم انقلاب کرده اصلا ازفوتبال بازی کردن شما تنفردارند زن ودخترمردم پای رسانه ملی فوتبال تماشا می‌کنند.این شرتش روبالشی میکشه واندامشو نشون ملت میده بایدادب شود
  • ابراهیم IR ۰۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
    اول فصل مربی بازیکن جدید..تازه یک ماه تمرین کردن.دنبال ترکیب خودش میکرده
  • حیدر شریفی IR ۰۱:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۹
    سلام من که 65 ساله هوادار این تیم هستم این دو ساله تا مرزسکته پیش میرم من نمیدانم چرا اینقدر پاس به عقب داده میشه چرا یارگیری نمیکنند وچرا یه گل که میزننداینقدرعقب میشینن به نظرمن هربازیکنی که عمل کرد ضعیف داره باید یه جریمه سنگین بکنند که دربازیهای بعدی مواظب باشه اشتباه نکنه انشاءالله این بازی جواب اطمینان مربی وهوادارن را بدن وبایه بازی منطقی بازدن چندگل همه راخوشحال کنند ورداری لیگ هم دیگه امتیاز از دست ندن با ارزوی موفقیت انشاءالله

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی