پنجشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - ۰۷:۰۷
۴ |
۳

شک نکنید شجاع در جام جهانی هم بازی می‌کند

گلایه بیرانوند در مصاحبه با خبرورزشی: اگر با یک نفر مشکل دارید، تیم ملی را نزنید/ صداوسیما برای ما مشکل درست می‌کند/ قول می‌دهم در جام جهانی صعود می‌کنیم

علیرضا بیرانوند
زمان مطالعه: ۵ دقیقه

علیرضا بیرانوند گلر شماره یک تیم ملی معتقد است ایران از گروهش در جام جهانی صعود خواهد کرد.

علیرضا بیرانوند، گلر شماره‌یک و باتجربه‌ی تیم ملی، بعد از غیبت در تورنمنت کافا دوباره به اردوی تیم ملی برگشت و در بازی مقابل روسیه هم درون دروازه‌ی تیم ملی قرار گرفت. بیرانوند در دیدار دوم مقابل تانزانیا نیمکت‌نشین شد و به نوعی قلعه‌نویی با استراحت دادن به او قصد داشت یک گلر دیگر را هم در این فیفادی تست کند. کاروان تیم ملی بعد از بازی مقابل تانزانیا به تهران برگشت تا بازیکنان راهی تیم‌های باشگاهی خودشان شوند. بعد از بازگشت به ایران با بیرانوند تماس گرفتیم تا در خصوص مسائل مختلف تیم ملی با او حرف بزنیم. علیرضا که چند هفته‌ای است بعد از تعلیق محرومیتش دوباره به میادین برگشته، معتقد است بعضی از انتقادها از تیم ملی و بازیکنانش منصفانه نیست. او همچنین از رسانه‌ها و مردم خواست در این مدتِ باقی‌مانده تا جام جهانی، پشت تیم ملی باشند تا نتایج خوبی در جام جهانی به‌دست بیاید. گفت‌وگوی کامل گلر شماره‌یک فوتبال ایران با خبرورزشی را در ادامه می‌خوانید.

در مورد بازی مقابل روسیه صحبت کن. انتظارات در این بازی به نظرت برآورده شد؟

به نظرم بازی خوب و محکمی بود. ما نیاز به این بازی‌ها داریم و روسیه هم حریف خوب و قلدری بود. بازی با روسیه برای ما یک شبیه‌سازی واقعی از بازی در جام جهانی بود. خیلی‌ها شاید فکر کنند روسیه تیم خوبی از نظر تاکتیکی نیست، اما واقعیت این است که آن‌ها پرس سنگینی انجام دادند و خیلی پرفشار بازی می‌کردند. همین پرس باعث شد تا نقاط ضعف ما در انتقال توپ و خروج از عقب زمین مشخص شود. این مسئله‌ای است که باید روی آن کار کنیم، چون در سطح جهانی همه‌ی تیم‌ها با این فشار بازی می‌کنند. هرچه بازی‌های بهتری انجام دهیم، با شرایط بهتری در جام جهانی حاضر می‌شویم و این موضوع خیلی به کار تیم ملی خواهد آمد.

در بازی مقابل تانزانیا نیمکت‌نشین شدی. در این خصوص چه صحبتی داری؟

خب، نظر کادر فنی این بود که من در بازی مقابل روسیه بازی کنم. طبیعی است که سرمربی تیم می‌خواهد خیلی از بازیکنان دعوت‌شده را ببیند و به آن‌ها میدان دهد. من همیشه زیر ذره‌بین هستم. حتی اگر از روی نقطه‌ی پنالتی هم گل بخورم، باز هم فشار زیادی روی من خواهد بود. اما این بخشی از وظیفه و مسئولیت من است. همیشه تلاش کردم بهترین عملکرد را برای تیم ملی داشته باشم و می‌دانم مردم تفاوت بین اشتباه و بی‌تعهدی را خوب درک می‌کنند. آن‌قدر توقعات را بالا بردم که حالا کاملاً به‌درستی مردم از من انتظار دارند. کاملاً طبیعی است و مردم صددرصد حق دارند که از من توقع بهترین بازی‌ها را داشته باشند.

علیرضا، خیلی‌ها معتقدند تیم ملی نیاز به بازی‌های بزرگ دوستانه دارد و تقابل با تیمی مثل تانزانیا نمی‌تواند به تیم ما کمک کند. در این خصوص نظرت چیست؟

قرار گرفتن مقابل تیم‌های بزرگ عالی است و هم بازیکنان و هم اعضای کادر فنی تیم ملی از این موضوع استقبال می‌کنند. اما باید واقعیت‌ها را ببینیم و شرایط را بسنجیم. اگر بازی‌های بزرگ فیکس شوند که عالی است، وگرنه دیگر نمی‌شود کاری کرد و باید با هر تیمی که شرایط بازی با آن فراهم بود، بازی کرد. من سال‌هاست در تیم ملی هستم ولی ما در هیچ‌کدام از ادوار جام جهانی، بازی‌های تدارکاتی در سطح بالا نداشتیم. همیشه قبل از تورنمنت جام جهانی با تیم‌هایی بازی کردیم که سبک و قدرت‌شان فاصله‌ی زیادی با رقبای اصلی ما داشته است. هیچ‌وقت مثل بعضی کشورها با برزیل یا آرژانتین بازی نکردیم. اگر هدف‌مان نتیجه‌گیری در جام جهانی است، باید از همین حالا با حریفان قدر محک بخوریم. ما که دوست داریم این اتفاق رخ دهد، ولی نمی‌دانم شرایط آن فراهم می‌شود یا نه. ضمناً تانزانیا هم تیم بدی نبود و خیلی فیزیکی بازی می‌کرد. نمایش ما خوب بود و توانستیم به برتری برسیم.

گلایه بیرانوند در مصاحبه با خبرورزشی: اگر با یک نفر مشکل دارید، تیم ملی را نزنید/ صداوسیما برای ما مشکل درست می‌کند/ قول می‌دهم در جام جهانی صعود می‌کنیم

انتقادها از تیم ملی خیلی زیاد شده و مردم از تیم ملی فاصله گرفتند. به نظرت چه عاملی باعث شد تا این اتفاق بیفتد؟

مردم تاج سر ما هستند و هر انتقادی کنند، حق دارند. با این حال نباید با احساسات مردم بازی کرد. متأسفانه صداوسیما به‌جای اینکه حامی تیم ملی باشد، بعضی وقت‌ها طوری رفتار می‌کند که انگار نمی‌خواهد مردم این تیم را دوست داشته باشند. این تیم متعلق به همه‌ی مردم ایران است و حمایت رسانه‌ی ملی باید در جهت آرامش و انسجام تیم باشد، نه برعکس. ما سرباز ایران هستیم و تنها هدف ما سربلندی ایران و خوشحالی مردم است. بعضی‌ها درست نقد می‌کنند و این قابل تحسین است، ولی عده‌ای هم مغرضانه تیم ملی را می‌زنند که به نظرم هیچ کمکی به تیم ملی نمی‌کند. بعضی‌ها با عده‌ای مشکل شخصی دارند ولی تیم ملی را می‌زنند. به نظرم این کار اصلاً درست نیست چون تیم ملی ضربه می‌خورد. اگر با کسی مشکلی دارید، تیم ملی و بازیکنان را نزنید. تیم نیاز به آرامش دارد و خواهش می‌کنم از رسانه‌ها که در این مدت باقی‌مانده از تیم حمایت کنند و به‌جای تخریب، باعث نزدیکی مردم با تیم ملی شوند.

تو ارتباط خیلی خوبی با شجاع داری و در پرسپولیس و الان هم در تراکتور با او همبازی هستی. به نظرت چرا این‌قدر از شجاع و البته یک‌سری دیگر از بازیکنان تیم ملی انتقاد می‌شود؟

شجاع یکی از بهترین دوستان من است و نمی‌دانم چرا این‌همه به او انتقاد می‌شود. انتقاد فنی در مورد هر آدمی حق مردم و کارشناسان است، ولی نقد مغرضانه اصلاً کار خوبی نیست. به‌نظرم شجاع الان آماده‌ترین مدافع ایران است. او همیشه با تمام وجود بازی می‌کند؛ چه در تمرین، چه در مسابقه. در دو بازی تیم ملی مقابل روسیه و تانزانیا هم عالی کار کرد. اصلاً دلیل این‌همه انتقاد از او را نمی‌فهمم، ولی شجاع هم کاملاً آماده است و هم عملکرد خوبی در تیم ملی داشته است. شک نکنید او با همین فرم ادامه می‌دهد و در جام جهانی هم بازی می‌کند و می‌درخشد.

به نظرت با شرایط فعلی شانسی برای صعود از گروه داریم؟

صددرصد داریم. چرا نداشته باشیم؟ ما تیم خوبی داریم و البته طی ماه‌های بعدی بازیکنان مصدوم مثل قایدی، سردار و قلی‌زاده هم اضافه می‌شوند و تیم ما بهتر می‌شود. نمی‌گویم ایرادی نیست، ولی قطعاً قابل‌حل شدن است و من قول می‌دهم که جام جهانی خوبی داشته باشیم. مردم شک نکنند که بهترین اتفاق در مورد تیم ملی می‌افتد و ما از گروه خودمان هم صعود می‌کنیم. من همیشه اعتقادم بر این بود تیمی موفق می‌شود که متحد و یکدل باشد. تیم ما این شرایط را دارد و امیدوارم با انرژی‌های مثبت مردم و رسانه‌ها، اتفاقات فوق‌العاده‌ای برای تیم ملی در جام جهانی رقم بخورد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی