دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۰
۰ |
۱

شرطی که سرمربی سپاهان برای خودش گذاشت

خودزنی به سبک اسطوره سپاهان؛ محرم برای رسیدن به قلعه‌نویی باید قهرمان شود

خودزنی به سبک اسطوره سپاهان؛ محرم برای رسیدن به قلعه‌نویی باید قهرمان شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

محرم نویدکیا برای خود شرطی گذاشته که شاید رسیدن به یک رکورد را برای همیشه از دست بدهد.

محرم نویدکیا به عنوان اسطوره سپاهان، صاحب رکوردی در تاریخ فوتبال ماست که بعید است دیگر هرگز کسی به آن برسد.

محرم از بازیکنان تک باشگاهی است که در ایران، فقط برای سپاهان بازی کرده و بجز زمانی که به بوندس لیگا رفت و لژیونر شد، تمام سالهای فوتبالش را برای یک باشگاه بازی کرد. محرم از ۲۱ سالگی بازوبند کاپیتانی سپاهان را بر بازو بست و همان فصل، به عنوان اولین کاپیتان یک تیم شهرستانی در تاریخ فوتبال ایران، قهرمان لیگ شد.

تا فصل دوم لیگ برتر حرفه ای، یعنی ۱۳۸۱-۱۳۸۲ هرگز تیمی بیرون تهران قهرمان سطح اول فوتبال ایران نشده بود و سپاهان برای همیشه این افتخار را بنام خود زد. پس از آن، زردها ۴ بار دیگر قهرمان لیگ شدند که آخرین آنها در لیگ چهاردهم (۱۳۹۳-۱۳۹۴) بود و در هر ۵ دوره قهرمانی سپاهان (لیگ دوم، لیگ نهم، لیگ دهم، لیگ یازدهم و لیگ چهاردهم) محرم نویدکیا به عنوان کاپیتان اول و اصلی، جام قهرمانی را بالای سر برد.

در آن سالها، سپاهان ۴ بار نیز قهرمان جام حذفی شد؛ ادوار هفدهم (۸۲-۸۳)، نوزدهم (۸۴-۸۵)، بیستم (۸۵-۸۶) و بیست و ششم (۹۱-۹۲) که در هر ۴ بار محرم به عنوان کاپیتان جام را بالای سر برد. به این ترتیب، او با ۹ قهرمانی در تاریخ، با فاصله درصدر پرافتخارترین بازیکنان تاریخ ایران ایستاد.

سپاهان پس از بازنشستگی محرم، تنها یک جام گرفت؛ دوره سی و هفتم جام حذفی (۱۴۰۲-۱۴۰۳) و حالا او برای شکستن طلسم قهرمان نشدن، دوباره به خانه برگشته و در پایان نیم فصل و پس از صدرنشینی، اعلام کرد اگر قهرمان لیگ ۲۵ نشود برای همیشه از سپاهان می رود. محرم قبلا دو فصل سرمربی زردها بود که یک بار نایب قهرمان و یک بار سوم شد. 

با این شرطی که محرم برای خود گذاشته، اگر او در پایان فصل جام نگیرد و برود، دیگر نمی تواند به یک رکورد تاریخی دیگر برسد. سپاهان در جام حذفی و مرحله قبل، به خیبر باخت و حذف شد تا امکان قهرمانی این فصل را نداشته باشد. در تاریخ ما، تنها امیر قلعه نویی توانسته به عنوان کاپیتان و سرمربی، جام حذفی را برای استقلال کسب کند. محرم به عنوان کاپیتان، ۴ بار قهرمان جام حذفی شده و تنها کسی است که می تواند به رکورد قلعه نویی برسد.

حالا اگر او این فصل قهرمان لیگ برتر شود، فصل بعد فرصت دارد به رکورد سرمربی تیم ملی برسد وگرنه با شرطی که محرم برای خودش گذاشته، باید برود!

اینجا را بخوانید: جام حذفی؛ انتظار برای دو مهمان باقیمانده تمدید شد!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی

argument