نیمه نخست دیدار استقلال و فولاد هرمزگان در شرایطی با پیروزی یک بر صفر آبیپوشان به پایان رسید که در دقیقه ۳۹ مسابقه نزدیک بود شاگردان مرتضیزاده کار را به تساوی بکشانند.
بیگمان از همان هفته های ابتدایی فصل به این سو و در رقابتی تماشایی بین رامین رضاییان و صالح حردانی این بازیکن جنوبی استقلال بود که توانست با سختکوشی رقیب مازندرانیاش را از میدان به در کند و به یکی از مهرههای تاثیرگذار استقلال در این فصل تبدیل شود.
برای مثال در همین مسابقه آخر و در شرایطی که استقلال در فاز حمله قرار داشت، روی یک ضدحمله بود که توپ در سمت راست خط دفاعی استقلال به مهرداد آوخ رسید. بازیکن باتجربه و کهنهکار فولاد هرمزگان وارد محوطه جریمه شد و با یک شوت قصد داشت دروازه حبیب فرعباسی را باز کند.
در این صحنه، صالح حردانی با یک تکل دیدنی، مسیر شوت آوخ را تغییر داد و توپ ارتفاع گرفت و از بالای دروازه به بیرون رفت تا این موقعیت بسیار خطرناک از بیخ گوش آبیها عبور کرده و به گل تبدیل نشود.
تکل صالح حردانی یکی از اتفاقات مهم در نیمه نخست بود، صحنهای که اگر توسط مدافع راست آبیها رقم نمیخورد، شاید منجر به تغییر نتیجه بازی و دشوار شدن کار شاگردان ساپینتو در نیمه دوم میشد.
این بازیکن در این مدت روی برخی گلهای استقلال نیز تأثیر مستقیم داشته و حتی بعنوان برترین بازیکن میدان هم شناخته شده است. نمونهاش مصاف با المحرق بحرین که درخشس در آن دیدار منجر به برد و صعود به دور بعد شد.
بیشتر بخوانید: ساپینتو: ایرانیها، خارجیها، همه با هم متحد بودند/ از پرسپولیس، تراکتور و سپاهان بپرسید کجا هستند؟


