سه‌شنبه ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
۰ |
۰

سپاهان قید ستاره سابقش را زد

سپاهان قید ستاره سابقش را زد
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بازگشت وینگر تأثیرگذار فصل گذشته سپاهان در نقل‌وانتقالات زمستانی منتفی شد و مذاکرات طلایی‌پوشان با باشگاه اماراتی به بن‌بست کامل رسید تا پرونده محبی برای همیشه بسته شود.

باشگاه سپاهان به دنبال بازگشت وینگر تکنیکی فصل گذشته‌اش در نقل و انتقالات زمستانی بود اما این انتقال به طور کامل کنسل شد و حضور دوباره محبی در جمع طلایی‌پوشان منتفی خواهد بود.

محبی که فصل گذشته با نمایش درخشانی که داشت در کسب سهمیه آسیایی و نایب قهرمانی سپاهان تاثیر بسیاری داشت و با توجه به درخشش در لیگ برتر مورد توجه تیم های اماراتی هم قرار گرفت که در نهایت به کلبا منتقل شد.

باشگاه سپاهان با توجه به مصدومان پرتعدادی که داشت و البته صدرنشینی نیم فصل نخست به شکل جدی برنامه تقویت تیمشان را دنبال کردند و خواهان بازگشت این بازیکن شدند و مذاکرات خوبی هم با تیم اماراتی انجام دادند اما در نهایت طی ساعات اخیر این مذاکرات به بن‌بست رسید و پرونده حضور این ستاره در جمع سپاهانی‌ها بسته شد.

در حال حاضر سپاهان مذاکراتی را برای حضور یک وینگر خارجی به طور جدی پیش گرفته است و مراحل ابتدایی مذاکرات هم به شکل خوبی پیش رفته است و همچنین با یک بازیکن ایرانی هم به توافق رسیدند.

بیشتربخوانید: خارجی‌های سپاهان برمی‌گردند؛ خیال نویدکیا راحت شد

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی