شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۶:۵۳
۱ |
۰

۱۱ سال قبل در چنین روزی (۴ بهمن ۱۳۹۳)

تونل زمان| کارلوس کیروش: متاسفم استقلال و پرسپولیس چنین مربیانی دارند!

کارلوس کیروش و امیر قلعه نویی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کارلوس کیروش، سرمربی اسبم تیم ملی ۱۱ سال قبل علیه امیر قلعه‌نویی و حمید درخشان سرمربیان وقت استقلال و پرسپولیس حرف‌های بسیار تندی را بر زبان آورد.

تیم ملی فوتبال ایران سوم بهمن ۱۳۹۳ در ضربات پنالتی مغلوب عراق شد تا فرصت حضور در مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های ۲۰۱۵ استرالیا را از دست بدهد. اتفاقی که انتقاد از کارلوس کیروش را به اوج رساند.

کیروش که کاملا در جریان نقدها قرار گرفته بود، ۴ بهمن ۱۳۹۳ طی مصاحبه‌ای که در استرالیا انجام داد، با صراحت مقابل امیر قلعه‌نویی و حمید درخشان، سرمربیان وقت استقلال و پرسپولیس موضع گرفت و گفت:

  • واقعا متاسفم که استقلال و پرسپولیس چنین سرمربیانی دارند.
  • قلعه‌نویی و درخشان چشم دیدن موفقیت تیم ملی را ندارند و منتظر اولین لغزش ما بودند تا به شدت علیه این تیم و شخص من مصاحبه کنند.
  • واقعا نمی‌دانم آن‌ها با کدام کارنامه در عرصه ملی به من و شاگردانم حمله می‌کنند.
  • ما مغلوب اتفاقات فوتبال و البته اشتباهات داوری شدیم اما منتقدان در تهران به ویژه سرمربیان استقلال و پرسپولیس به شدت تیم ملی ایران را مورد تاخت و تاز قرار می‌دهند.

بیشتر بخوانید: تونل زمان| ضربه مهلک داور استرالیایی به تیم ملی/ آرزوها به باد رفت

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

آخرین خبرها

منهای ورزش

بازرگانی

argument