پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۵
۳ |
۰

پاسخ سرد هافبک استقلال به جنجال داغ

پاسخ سرد هافبک استقلال به جنجال داغ
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مهران احمدی پس از آنکه دوباره از ترکیب اصلی استقلال کنار گذاشته شد، در پاسخ به پرسش خبرنگاران تنها گفت: «مهم نیست» و ورزشگاه را ترک کرد.

مهران احمدی در بازی قبلی استقلال مقابل پیکان به عنوان یار تعویضی به زمین رفت و در نیمه دوم با تصمیم ریکاردو ساپینتو دوباره تعویض شد. همین مسئله با اعتراض او روبه رو شد و بعد از خروج از زمین نسبت به تصمیم ساپینتو اعتراض داشت.

رفتار احمدی بعد از تعویض خود مقابل پیکان مورد توجه اهالی فوتبال قرار گرفت و بازتاب گسترده ای داشت. با این حال هافبک آبی پوشان بازی امروز با شمس آذر را نیز از روی نیمکت شروع کرد و در دقیقه 67 به جای ابوالفضل زمانی وارد زمین شد.

بعد از پایان بازی خبرنگاران علاقه مند به مصاحبه با احمدی بودند اما او این درخواست را رد کرد. با این حال هافبک خبرساز استقلال در پاسخ به خبرنگاری که از او درباره نیمکت نشینی دوباره اش پرسید، گفت: «مهم نیست».
احمدی که مشخصا از این موضوع ناراحت بود، بدون واکنش خاصی ورزشگاه را سریعا ترک کرد تا برای حضور در ترکیب منتظر بازی های بعدی باشد.

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدیدها

پربحث‌های هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها