شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷
۰ |
۰

ماجراجویی جدید رونالدو در ۴۱ سالگی؛ کریستیانو به کدام تیم خواهد رفت؟

کریستیانو رونالدو
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

کریستیانو رونالدو ممکن است پس از جنجال اخیر، النصر را ترک کند و چند گزینه به عنوان مقاصد احتمالی او در نظر گرفته شده است.

کریستیانو رونالدو ممکن است به زودی النصر را ترک کند، زیرا پس از اعتراض این ستاره ۴۱ ساله، عربستان در پی جذب یک سوپراستار جدید است.

رونالدو از ژانویه تاکنون در فهرست تیم النصر حضور نداشته و مسابقات لیگ حرفه‌ای عربستان مقابل العربیه و الاتحاد را از دست داده است. این غیبت پس از آن رخ داد که او به دلیل عدم فعالیت باشگاه در پنجره نقل و انتقالات ژانویه، دست به اعتراض زد.

نشریه پرتغالی «رکورد» گزارش داده که رونالدو معتقد است صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان (PIF)، مالک النصر، الاتحاد، الاهلی و الهلال، در بازار نقل و انتقالات به نفع رقبای او عمل می‌کند. پس از این اعتراض، لیگ حرفه‌ای عربستان واکنش تندی نشان داد و اعلام کرد: «رقابت در لیگ خود گویای همه چیز است.»

این فصل رونالدو ۱۷ گل در لیگ به ثمر رسانده که دو گل کمتر از ایوان تونی، بهترین گلزن لیگ، است. او در تلاش است تا به اولین فوتبالیستی تبدیل شود که در دوران حرفه‌ای خود به ۱۰۰۰ گل می‌رسد. عملکرد او در عربستان نشان می‌داد که این هدف تنها مسئله زمان است، اما تنش‌های اخیر ممکن است مسیر او را تغییر دهد.

بر اساس گزارش «The i Paper»، احتمال جدایی رونالدو در تابستان افزایش یافته و بند فسخ قرارداد او ۴۳ میلیون پوند ارزش دارد. این بند در تابستان فعال خواهد شد، اما مسئولان عربستانی نگرانی چندانی از جدایی احتمالی این بازیکن ندارند.

گزارش‌ها می‌گویند ترجیحاً بهتر است رونالدو بماند، اما در صورت جدایی، لیگ حرفه‌ای عربستان آماده است تا «یک پادشاه جدید» معرفی کند. یک منبع نزدیک به لیگ گفته است: «محمد صلاح و برونو فرناندش گزینه‌های ایده‌آل هستند، به‌ویژه صلاح که به‌عنوان یک مسلمان برای مخاطبان عرب جذاب خواهد بود. حضور هر یک از این ستاره‌ها همراه با استعداد جدید، ضربه ناشی از جدایی رونالدو را جبران خواهد کرد.»

در حال حاضر، شانس‌ها نشان می‌دهد اسپورتینگ احتمالاً بند فسخ را فعال خواهد کرد، در حالی که احتمال انتقال او به لیگ MLS نیز مطرح است. گزارش «The i Paper» نیز تأکید می‌کند که باشگاه پرتغالی پیشتاز رقابت است و منچستریونایتد فعلاً علاقه‌ای به بازگرداندن رونالدو برای سومین بار ندارد.

بیشتر بخوانید: واکنش دسته جمعی هواداران النصر به غیبت رونالدو +عکس

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها