پنجشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۲
۰ |
۰

خط و نشان هافبک تیم ملی برای تراکتور در آسیا

خط و نشان هافبک تیم ملی برای تراکتور در آسیا
منبع: ورزش۳
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سعید عزت اللهی با عملکرد خوب خود در ۶ بازی اخیر موفق به گل زنی و پاس گل شد.

شباب الاهلی شب گذشته از شکست در ورزشگاه زعبیل مقابل الوصل نجات پیدا کرد و به تساوی یک بر یک در مسابقه هفته هجدهم لیگ برتر امارات رسید که تک گل این تیم را سعید عزت‌اللهی به ثمر رساند تا دوباره بالاتر از العین قرار بگیرند و صدرنشین شوند.

سعید عزت‌اللهی در حالی موفق به گلزنی در دربی فوتبال دبی شد که پیش از این هم در پنج مسابقه رسمی پیاپی در رقابت‌های داخلی توانسته بود برای شباب الاهلی فوق‌العاده کار کند و با گلزنی یا پاس گل، تیمش را در مسیر برد قرار بدهد و دیشب هم دروازه الوصل را با چرخش در محوطه 6 قدم و شوت‌زنی باز کرد.

شماره 6 تیم ملی ایران علاوه بر اینکه در یک دیدار جام ریاست جمهوری امارات مقابل خورفکان موفق به گلزنی شد، در چهار هفته متوالی لیگ برتر امارات هم برابر عجمان پاس گل داد و علاوه بر آن، دروازه تیم‌های دبا الفجیره، شارجه و الظفره را باز کرد که دیشب هم این روند را در جدال با الوصل ادامه داد.

عزت‌اللهی با پنج گل و یک پاس گل در 6 بازی رسمی پیاپی، نشان داده بی‌دلیل مهره کلیدی قهرمان فوتبال امارات نیست و می‌خواهد این روند را در جدال آینده تیمش برابر تراکتور هم ادامه بدهد.

بیشتربخوانید: گلزنی عزت‌اللهی و بازگشت آزمون در شب درخشان شباب الاهلی

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها