احمد دنیامالی وزیر ورزش درباره اردو های تیم ملی و حضور این تیم در جام جهانی گفت: از نظر حرفه ای وظیفه داریم اردوی تدارکاتی برای تیم ملی را دنبال کنیم. با توجه به شرایط، دولت در این زمینه تصمیم گیری میکند.
وی با بیان اینکه سه هفته آینده یعنی ۲۰ یا ۲۱ اردیبهشت تیم ملی فوتبال اردویی در کشوری نزدیک به ایران خواهد داشت، در مورد احتمال حضور تیم ملی در جام جهانی تاکید کرد: در صورتی که امنیت بازیکنان ما تامین باشد و کشور میزبان هم دست از شرارتها بردارد، تیم ملی به جام جهانی اعزام خواهد شد.
وزیر ورزش تاکید کرد: این واقعیت است اگر هر کشور دیگری بود نه تنها میزبانی جام جهانی را از آن می گرفتند بلکه المپیک دو سال بعد را هم می گرفتند. مجامع جهانی مقابل جنایت آمریکا و رژیم صهیونیستی سکوت کرده اند . در بحث دیپلماسی تلاش می کنیم که حداقل مجامع جهانی جرات داشته باشند و این جنایت ها را محکوم کنند.
دنیامالی گفت: اولویت اول ما میدان است. مجموعه ورزش باید در میدان باشد. در آسیا و جهان باید کمک کنیم تا افتخارآفرینی کنند و سرود مقدس جمهوری اسلامی نواخته شود.
وزیر ورزش مجدد تاکید کرد: در مورد تیم ملی فوتبال ستادی تشکیل شده است. امروز هم جلسهای داریم. تکلیف قانونی خود را پیگیری می کنیم. باید برای اعزام آماده باشیم و شاید هم تصمیم گرفته شود که نرویم. اگر قرار بر اعزام باشد، باید آمادگی داشته باشیم و حضور قوی داشته باشیم. باز هم تاکید میکنم که تصمیم گیری با دولت و شورای امنیت ملی خواهد بود.
بیشتر بخوانید: تاج: سفر به آمریکا قطعی است/ جام جهانی دورنمای خوبی ندارد

