سه‌شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۰
۰ |
۰

یارگیری چراغ خاموش استقلال

سهراب بختیاری زاده
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

با وجود وضعیت ناپایدار در خاورمیانه گروهی از اهالی فوتبال معتقدند لیگ برتر همین حالا هم تمام شده است. 

با اینکه اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال روز شنبه پنجم اردیبهشت بعد از خروج از جلسه مهم اتاق ریاست فدراسیون اعلام کردند، حتماً مسابقات لیگ برتر بعد از جام جهانی برگزار می‌شود اما همچنان گروهی از کارشناسان و البته مدیران لیگ برتری بر این باور و اعتقادند که این مسابقات همین حالا هم تمام شده و دیگر امکان ندارد بتوانیم با توجه به فشردگی فصل بعد مسابقات لیگ بیست و پنجم را تمام کنیم. 

با توجه به برگزاری مسابقات جام ملت‌های آسیا و اردوهای سنگین تیم ملی در پاییز، همچنین باقی ماندن ۶۲ مسابقه از رقابت‌های لیگ برتر بیست و پنجم و ۷ دیدار از مسابقات جام حذفی، اکثریت اهالی فوتبال بر این باورند که با توجه به طولانی شدن مسابقات جام جهانی تا اواسط تیر ماه و بازگشت اعضای این تیم از آمریکا به هیچ عنوان فرصتی برای انجام رقابت‌های باقیمانده و البته فرصت نقل و انتقالات و بعد از آن شروع رقابت‌های فصل بیست و ششم لیگ برتر وجود ندارد. 

در همین رابطه مطلع شدیم برخی تیم‌ها از جمله استقلال و تراکتور برنامه‌های خود برای ورود به فصل نقل و انتقالات را از همین حالا استارت زده‌اند. 

شنیده‌ها از افراد نزدیک به علی تاجرنیا، مرد همه کاره باشگاه استقلال که هم نماینده هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در هیئت مدیره است، هم رئیس این هیئت است و هم سرپرست مدیرعاملی باشگاه، چراغ خاموش و به دور از هیاهو فهرستی از بازیکنان مازاد و مورد نیاز سهراب بختیاری‌زاده را دریافت کرده تا از طریق افرادی که در کمیته نقل و انتقالاتی شخصی خودش دارد برای یارگیری اقدام کند. 

در حالی که این وضعیت برای تعدادی دیگر از باشگاه‌های لیگ برتری نیز صدق می‌کند و آنها هم به صورت چراغ خاموش مشغول رایزنی با مدیر برنامه برخی بازیکنان داخلی و حتی لژیونر هستند، گفته می‌شود سهراب بختیاری‌زاده هم در این مدت بیکار نبوده و به منظور حضور هرچه پرقدرت‌تر در فصل جدید و البته رقابت‌های آسیایی که احتمالاً استقلال اولین و اصلی‌ترین نماینده ایران در لیگ نخبگان فصل آینده خواهد بود به دنبال تقویت این تیم است. 

لازم به ذکر است؛ احتمال زیاد و با توجه به جلوگیری از بالا رفتن قیمت بازیکنان این قبیل اخبار به سرعت از سوی روابط عمومی باشگاه‌های لیگ برتری تکذیب می‌شود چرا که در این روزها کسی دوست ندارد با انتشار چنین اخباری اعث بالا رفتن قیمت بازیکنان مد نظر باشگاهش بشود.

بیشتر بخوانید: عربستان در آسیا جام می‌برد، ایران حسرت می‌خورد/ ثروت داریم دلسوز نداریم

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

منهای ورزش

بازرگانی

آخرین خبرها