سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۹
۰ |
۰

ترکیه‌ای‌ها به دنبال هافبک ملی‌پوش/ استقلال: تا پایان جام جهانی کسی حق مذاکره ندارد

امیرمحمدرزاقی نیا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

استقلال با پیشنهادی برای جذب امیر محمد رزاقی نیا مواجه شده بود ولی قاطعانه آن را (حداقل فعلاً به صورت موقت) رد کرده است.

امیر محمد رزاقی نیا یکی از موثرترین بازیکنان استقلال در لیگ بیست و پنجم بود و حالا نامش در فهرست نهایی تیم ملی جهت حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ هم قرار گرفته است. بازیکنی که امیر قلعه نویی از مدت‌ها قبل تاکید داشت اگر دچار حاشیه نشود، فوتبالیستی موثر و به درد بخور خواهد بود.

در رابطه با رزاقی نیا مطلع شدیم پس از برگزاری دو دیدار تدارکاتی نوروزی تیم ملی به میزبانی ترکیه، عوامل یکی از تیم‌های لیگ برتری این کشور با استقلالی‌ها تماس گرفته و ضمن مطرح کردن پیشنهاد خود برای جذب این بازیکن به صورت شفاهی، مدعی شدند اگر طرف ایرانی چراغ سبز نشان بدهد، آنها به طور رسمی نامه زده و خواهان آغاز مذاکرات برای جذب رزاقی نیا خواهند شد ولی باشگاه استقلال در آن مقطع اعلام کرد امیر محمد فروشی نیست و نمی‌خواهد تمرکزش را بهم بزند.

استقلال بابت پاسخ منفی خود دو هدف را دنبال می‌کرد. هدف اول اینکه با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی، تا سرحد امکان نمی‌خواهد مهره‌های کلیدی و فیکس خود را از دست بدهد و بحث دوم هم، احتمال حضور امیر محمد رزاقی نیا در جام جهانی ۲۰۲۶ بود که حالا محقق شده است. استقلالی‌ها تاکید دارند حتی اگر مجبور به فروش این بازیکن شوند، قطعاً در صورت درخشیدن او همراه با تیم ملی، پیشنهادات بهتری به دستشان می‌رسد و درآمد بیشتری برای باشگاه حاصل خواهد شد روی همین اصل پیشنهاد ترکیه‌ای ها را رد کردند.

بیشتر بخوانید: یک بازیکن استقلال از ۶ ماه قبل برای جام جهانی انتخاب شده بود!

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها