شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۰
۰ |
۰

قهرمان فرمول یک و حمایت از دو تیم در جام جهانی ۲۰۲۶؛ نمی‌توانم یکی را انتخاب کنم

لوئیس همیلتون
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

لوئیس همیلتون با تمجید از فرهنگ و فوتبال برزیل، تأکید کرد که در جام جهانی آینده در کنار انگلیس، طرفدار سلسائو نیز خواهد بود.

لوئیس همیلتون، قهرمان هفت‌باره فرمول یک و راننده تیم فراری، اعلام کرد که در جام جهانی ۲۰۲۶ از دو تیم ملی انگلیس و برزیل حمایت خواهد کرد. ستاره ۴۱ ساله دنیای اتومبیل‌رانی می‌گوید هر دو کشور جایگاه ویژه‌ای در قلب او دارند و به همین دلیل نمی‌تواند میان آن‌ها یکی را انتخاب کند.

همیلتون که پیش از مسابقات موناکو با رسانه‌ها گفت‌وگو می‌کرد، تأکید کرد علاقه‌اش به تیم ملی برزیل تنها به فوتبال این کشور محدود نمی‌شود و ریشه در فرهنگ، تاریخ و سبک زندگی مردم برزیل دارد. او معتقد است جذابیت فوتبال برزیل و مسیر زندگی بسیاری از ستاره‌های این کشور همواره برایش الهام‌بخش بوده است.

جام جهانی ۲۰۲۶ قرار است به میزبانی مشترک آمریکا، کانادا و مکزیک برگزار شود. طبق قرعه‌کشی انجام‌شده، تیم ملی انگلیس در گروه L با کرواسی، غنا و پاناما هم‌گروه شده است. برزیل نیز در گروه C با مراکش، هائیتی و اسکاتلند رقابت خواهد کرد.

همیلتون که در سال ۲۰۲۲ شهروندی افتخاری برزیل را دریافت کرد، درباره علاقه خود به سلسائو گفت: «برای من، برزیل در کنار انگلیس قرار دارد. صادقانه بگویم، برزیل همیشه تیم محبوب من بوده است. وقتی در انگلیس بزرگ می‌شدم، عاشق تماشای بازی‌های برزیل بودم. فکر می‌کنم رنگ‌های این تیم، فرهنگ کشورشان و همچنین بازیکنانشان دلیل این علاقه بود. آن‌ها همیشه از همه ماهرتر به نظر می‌رسیدند و جذابیت خاصی داشتند.»

این راننده بریتانیایی همچنین به پیشینه دشوار بسیاری از ستاره‌های فوتبال برزیل اشاره کرد و آن را یکی از مهم‌ترین دلایل احترام و علاقه خود به این کشور دانست.

او در ادامه گفت: «من واقعاً برای مسیری که آن‌ها طی کرده‌اند احترام قائلم. بسیاری از این بازیکنان از خیابان‌ها آمده‌اند؛ از جاهایی که بدون کفش فوتبال بازی می‌کردند. در فرهنگ برزیل چیزی بسیار ویژه و منحصربه‌فرد وجود دارد که همیشه برای من الهام‌بخش بوده است.»

با وجود هیجان همیلتون برای تماشای جام جهانی، تمرکز اصلی او در حال حاضر روی رقابت‌های فرمول یک است. او پس از کسب مقام دوم در گرندپری کانادا و قرار گرفتن پشت سر کیمی آنتونلی، در رتبه چهارم جدول رده‌بندی رانندگان قرار دارد و امیدوار است در ادامه فصل بتواند فاصله خود را با مدعیان قهرمانی کاهش دهد.

جام جهانی ۲۰۲۶ از ۱۱ ژوئن آغاز خواهد شد و دیدار افتتاحیه میان مکزیک و آفریقای جنوبی برگزار می‌شود. تیم ملی انگلیس پیش از آغاز این رقابت‌ها در دو بازی دوستانه به مصاف نیوزیلند و کاستاریکا خواهد رفت. برزیل نیز در دیدارهای تدارکاتی خود مقابل مصر و مراکش صف‌آرایی خواهد کرد.

همچنین بخوانید: کریستیانو رونالدو و لیونل مسی میلیاردر شدند

وب‌گردی و دیدنی‌های ورزش

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

پربازدید

پربحث هفته

بازرگانی

آخرین خبرها